Publicitat

Sánchez manté la mesa de diàleg per les pressions d'Esquerra

La Moncloa recula

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha rectificat la decisió d'ajornar la negociació entre el Govern català i espanyol fins passades les eleccions i ha assegurat que està disposat a "celebrar la taula de diàleg entre governs" abans de les eleccions al Parlament.

"Per descartar qualsevol dubte respecte a la nostra voluntat de dialogar, manifestem la nostra disposició a celebrar la taula de diàleg entre governs acordada, abans de les eleccions catalanes" han assegurat des de la Moncloa.

La Moncloa havia assegurat aquest dijous al matí en un comunicat que "espera poder iniciar el diàleg quan hagi parlat el poble català i es constitueixi el nou Parlament". L'Executiu espanyol, però, ha rectificat aquesta tarda la decisió assegurant que "mantenim la nostra disposició a celebrar la mesa de diàleg entre governs acordada abans de les eleccions catalanes".

La rectificació s'ha dut a terme després que ERC hagi qualificat d'"irresponsabilitat" i "incompliment flagrant" l'ajornament del diàleg entre governs que aquest mateix dijous havia anunciat l'Executiu espanyol.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Waterlux, 30/01/2020 - 22:03

Se cree muy listo pero esta muy equivocado.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/01/2020 - 21:36

El siniestro Ciniqueras, director actual d e la política española, sólo ha tenido que estrujarle un poco las pelotas al Felón, y este ha respondido. "ay, ay, ay. Sí lo que tu digas Cini". Espero que los que están pensando votar a Igeta tomen nota de la dignidad y palabra del FELONSOE-FELONSOEC.