Política · 20 d'Abril de 2015. 18:39h.

La mort d’un professor trastoca la precampanya

La Generalitat decreta un dia de dol oficial per l'agressió a l’institut de la Sagrera

La mort d’un professor trastoca la precampanya

Imatge del minut de silenci

Diferents partits polítics ja han anunciat que suspenen els propers actes previstos en la precampanya de cara a les properes eleccions municipals, després que un noi de 13 anys hagi matat un professor i ferit quatre persones més amb una ballesta en un institut de la Sagrera de Barcelona.

A més, la Generalitat ha decretat un dia de dol oficial per l’agressió. El decret signat pel president, Artur Mas, declara dol oficial a tot el territori, i tant el cap del Govern com la resta de membres de l’Executiu suspenen la seva agenda oficial des d’aquest dilluns fins dimarts, a les 12 de la nit.
 
Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i corporacions públiques de Catalunya.
 
Així doncs, queda suspès l’acte commemoratiu del 50è aniversari del llibre “Beceroles”, que estava previst presidís el president de la Generalitat, així com l’entrevista que s’havia d’emetre a El Punt Avui Televisió.

Per la seva banda, Esquerra ha suspès també els actes previstos, a nivell nacional i de la candidatura per Barcelona-Moviment d'Esquerres, “com a mostra de condol i de solidaritat pels fets esdevinguts a l'Institut Joan Fuster”.

D’altres formacions també s’han sumat al dol oficial i han posposat actes i presentacions de candidatures. A més, al Parlament ja s’ha fet un minut de silenci, durant la comissió d’investigació sobre el frau fiscal.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat