Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2010. 19:25h.

La musa de la independència

La sobiranista Anna Arqué podria anar de número dos de Laporta

La musa de la independència

Anna Arqué -amb Carles Mòra, Joan Laporta i Salvador Cardús- a la darrera Diada de l'Onze de Setembre

La portaveu de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència, Anna Arqué, podria anar de número dos per Barcelona en una candidatura sobiranista encapçalada per Joan Laporta, segons diverses fonts consultades per e-notícies.

Arqué ha tingut notable presència mediàtica arran de l'onada de les consultes sobiranistes arreu de Catalunya i comença a ser ben coneguda entre electors potencials. A més, manté bona relació personal amb l'expresident del FC Barcelona i amb el catedràtic Enric Canela, un dels que ha promogut des del principi una candidatura sobiranista.

Entre els noms que circulen figura també la de la periodista i escriptora Isabel Clara Simó mentre que per Girona, a l'espera de si s'arriba a un acord amb Reagrupament, sona el filòsof Josep Maria Terricabras de cap de llista o de número dos per si la plaça és finalment per l'exconseller Carretero, que sempre ha expressat la seva intenció de presentar-se per aquesta circumscripció.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Certosa, Italia, 06/07/2010 - 20:29

Laporta hace como Berlusconi: donde no puede poner cerebros pone caras bonitas.

#28 Albert, Girona, 06/07/2010 - 16:05

després de coincidir amb ella a les consultes, crec que és molt interessant que gent com ella participin a la vida política activa ja que els partits van mancats del perfil de gent voluntariosa i amb ganes de tirar endavant el país cap a la llibertat

#27 para mí es la number one, bcn, 06/07/2010 - 11:46

como que irá de nº 2? en mi lista vital siempre será la nº 1

#26 Fran, Llinars, 06/07/2010 - 11:35

Felicito als pancas q x fi han trovat 1 cara maca x representar-los,doncs fins ara totes eren ben lletjes.En Laporta es deu haber fixat en Berlusconi,doncs li agrada rodejar-se d dones d´aquest tipus encara q despres li surti malament.

#25 núria, BCN, 06/07/2010 - 10:51

M'agraden aquests noms, gent interessant, neta i amb les idees clares de país, crec que seran molt votats.
ENDAVANT PAÏSOS CATALANS!