Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2019. 14:01h.

La nena dels seus ulls

Saül Gordillo defensa Empar Moliner de les crítiques dels treballadors de Catalunya Ràdio per haver anat a un acte d'ERC

La nena dels seus ulls

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha justificat la participació de la copresentadora del Catalunya Migdia, Empar Moliner, en un acte d'Esquerra malgrat que el consell professional de Catalunya Ràdio va expressar el seu malestar perquè "es corre el risc que es confonguin els seus posicionaments amb la línia editorial del programa".

Gordillo ha dit que Moliner "ha respectat el llibre d'estil de la Corporació, ha complert escrupulosament amb el seu contracte de col·laboració del programa i no ha incorregut en aquest cas en cap vulneració del codi deontològic".

El màxim responsable de ma ràdio pública també ha subratllat que "l'escriptora Empar Moliner participa regularment en la segona hora, és a dir, en la part d'opinió i la direcció del programa recau en Òscar Fernández".

"Agraeixo enormement la predisposició del consell professional de l'emissora per millorar el contingut i la qualitat de Catalunya Ràdio. També emplaço als companys professionals a mantenir el mateix nivell d'exigència per al conjunt dels nostres mitjans", ha conclòs.

gordillo.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Galba, Barcelona, 15/02/2019 - 18:42

El "Llibre d'Estil" de la Corpo indica que al menys un cop cada 5 minuts s'ha de vexar, fer burla, difamar, insultar, fer burleta del Estat Espanyol i dels no independentistes. I això la Amparito Molinero ho compleix escrupolosament.

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 15/02/2019 - 18:32

Hoy llamaba "trifachitos" a Cs. ,¿Eso es cumplir el libro de estilo? Pues vaya estilo de mier... para un medio público, teniendo en cuenta que es el partido más votado en Catalunya

#4 Veciana, Barcelona, 15/02/2019 - 15:31

És clavat al Tony Soprano jajajajaaaaa.

#3 Chris, Lleida, 15/02/2019 - 15:16

la ciudadania afiliada a los partidos sobiranistas también son cómplices del status quo actual de Cataluña, por su granito de arena puesto en los diferentes ámbitos de manipulación y adoctrinamiento nacionalista.

#2 Chayo Uca, Barcelona, 15/02/2019 - 14:31

Noto corporativismo, como licenciados en medicina que no se echan tierra, como funcionarios que no se soplan a la oreja, como licenciados en derecho, que la ha de hacer muy gorda o el cliente o clienta tener al letrado cogido o metido en algo con gente, para que acuse a otro letrado. Nadie busca la justicia en este último caso, buscan su interés.