Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2019. 10:14h.

La nova ‘botiflera’ de Catalunya

Independentistes tracten Marta Pascal de "rata", "dependenta del mercat", "petard de dona" o "bitxo"

La nova ‘botiflera’ de Catalunya

La dirigent del PDECAT, Marta Pascal, ha estat entrevistada a Els Matins de TV3, on ha reivindicat en diverses ocasions el seu independentisme, fet que no ha convençut a molts independentistes, que s’han abocat a criticar-la a les xarxes socials. A Pascal ja la posen al nivell de Josep Antoni Duran i Lleida o Santi Vila, dos dels polítics més odiats per l'independentisme.

És per aquest motiu que li dediquen adjectius com "botiflera", "rata", "traïdora", "tonta", "bitxo", "eruga", "Judes", "dependenta del mercat", "poc espavilada", "petard de dona", "candidata del Grup Godó", "a cagar", "misèria política", "política de tercera fila" o "llop disfressat d'ovella".

Durant l'entrevista, l’excoordinadora del PDeCat ha dit que comparteix objectius amb Carles Puidemont, “però no la manera de fer”. Marta Pascal argumenta que no caldria una nova formació "si el PDeCAT fos un espai de centre molt ampli”. També ha insinuat que hi ha "por" dins de l'independentisme polític a Puigdemont i ha posat el PNB com a exemple i referència del partit que voldria per a Catalunya.  

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#23 l'avi Florenci, Barcelona, 09/04/2019 - 17:46

Ha de ser terrible enfrontar-se a la possibilitat de deixar de viure del pressupost, oi Marta?

#22 Veciana, Barcelona, 09/04/2019 - 17:22

Röhm,Trotski,Robespierre,Ciano...la Historia está llena de ejemplos.Historia magistra vitae,que decían los romanos.

#21 Cris, Barcelona , 09/04/2019 - 16:54

El desmarcarse de la secta independentista, tiene sus consecuencias. Los totalitarios supremacistas no perdonan una. Jijiji

#20 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/04/2019 - 16:14

Como secta que es, la Secta Amarilla no acepta disidencias. Si no estás con el Mesías Trilemont, al infierno directa. Pues nada Marta, a disfrutar de la revolución de las sonrisas que pusisteis en marcha. Ahora podrás ver con claridad la calidad y el amor de esas sonrisas.

#19 Lolo, Barcelona, 09/04/2019 - 15:14

Marta, menuda ensalada de hostias que te esta cayendo.... Recuerdas cuando hablabas de democracia y se te llenaba la boca de sentimientos y demagogia? Y la amada independencia, eh? Espero que hayas aprendido algo de todo esto porque tu carrera politica se ha acabado. Has sido otra victima del pruses.
Asi paga el diablo a quien bien le sirve.