Publicitat

Solidaritat escull els seus candidas a menys de tres mesos de les eleccioins

La nova Esquerra?

Laporta i altres dirigents, després de votar

Solidaritat Catalana per la Independència, la formació fundada per Joan Laporta, està celebrant aquest dissabte primàries per escollir els seus candidats a les properes eleccions al Parlament. Per circunscripcions, a Barcelona s'hi presenten 161 candidats; a Girona, 33; a Tarragona, 29; i a Lleida, 27.

L'elecció és fa per llistes obertes llevat el cas de Barcelona on els primers sis candidats són Joan Laporta, Alfons López Tena, Uriel Bertran, Isabel-Clara Simó, Anna Arqué i Emili Valdero. La formació té menys de tres mesos abans de les properes eleccions al Parlament que tot indica que seran el 28 de novembre.

Esquerra va ser fundada també el març del 1931 un mes abans de les eleccions municals de l'abril -que van instaurar al II República- i llavors va arrassar contra pronòstic. De fet el partit que sortia com a favorit era Acció Catalana Republicana. ERC s'havia fundat en la Conferència d'Esquerres a partir del Partit Republicà Català, el grup de L'Opinió i Estat Català, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 pili, barna, 06/09/2010 - 10:57

Un home com Laporta NO mereix cap credibilitat, amb l?espoli que ha fet al Barça,
imagineu lo al poder?. Ademés va posar al seu cunyat al Barça un fatcha entre els fatchas
Visca ERC (l?únic partit d?esquerres) Visca Catalunya lliure

#26 JoanMarti, Abrera, 05/09/2010 - 10:08

Una mica derespecta per Esquerra, no ens barrejeu amb aquesta colla, nomes falta el magic andreu

#25 KAStigator, bcn, 05/09/2010 - 10:07

¿Esquerra?, ¿Laporta, un multi-mil.lionari que li fot al Barça 500.000? de gastos en avions privats, es de esquerres? . . .

¿Però es que sou tots retardats mentalso que?

#24 Miquel del Fai, VIC, 04/09/2010 - 19:09

mes aviat crec que es i sera un una "bomba de rellotgeria" incrustrada dins del mon independentista per a ser activada i fer-la esclatar quant convingui a MAS o MONTILLA. Laporta i Bertran son chirichelos a mans del agent de CSI Lopez Tena.

#23 Pau, St.Cugat, 04/09/2010 - 19:06

No sé per què e-noticies diu que a Barcelona no hi havia llistes obertes. Jo he anat a votar i la candidatura de Laporta-Bertran-Tena-etc. era una opció entre les altres. Només deien que no acceptaven el vot si no els votaves a tots ells junts.