Política · 10 de Setembre de 2017. 20:26h.

La nova estrella del procés

El major Trapero acapara totes les mirades

La nova estrella del procés

Josep Lluís Trapero, en el acto de entre de la Medalla de Honor del Parlament

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha acaparat totes les mirades en l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor, en qualitat d'or, a la Policia de la Generalitat i altres cossos per la seva actuació als atemptats islamistes del passat mes d’agost. Trapero ha estat el centre d’atenció i s’ha fotografiat insistentment a petició dels assistents com mostren les imatges.

L’acte, emmarcat en la commemoració de la Diada, ha comptat també amb les intervencions de la presidenta de la cambra, Carme Forcadell; i del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

A més dels tres cossos policials, els serveis d’emergències distingits són Protecció Civil, el Sistema d’Emergències Mèdiques, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, els Bombers de Barcelona, els Bombers de la Generalitat i la Creu Roja.

La Mesa va acordar el 22 d’agost per unanimitat, a proposta de la presidenta, concedir la Medalla d’Honor a aquests serveis públics per reconèixer “la dedicació, l’esforç i la valentia” que han mostrat el conjunt dels seus integrants.

“Davant d’uns fets traumàtics d’una violència extrema, han actuat amb enorme professionalitat, determinació i esperit de servei amb l’objectiu de protegir el conjunt de la ciutadania i dominar amb rapidesa l’amenaça terrorista”, remarca l’acord.

El lliurament ha acabat amb la interpretació d’“Els Segadors”, l’himne nacional de Catalunya, a càrrec del Cor de Cambra del Conservatori del Liceu.

14 Comentaris

Publicitat
#12 Rasca, castelldefels , 11/09/2017 - 12:10

OÍDO COCINA TRAPERO UNA PAELLA !

#11 pelaez, Barna.Spain, 11/09/2017 - 09:28

Fijense que cuan mas totalitario es un regimen, de mas medallas cubre a sus guardianes.

#10 Pedro Vidal, Barcelona, 11/09/2017 - 07:49

De este sujeto, sus hagiógrafos destacan su discreción y humildad, ¡manda huevos!

¿Alguien conoce al "mayor" de la Guardia civil o la Policía nacional?

#10.1 pelaez, Barna.Spain, 11/09/2017 - 15:54

No,esos estan trabajando

#9 lepero, barcelona, 10/09/2017 - 22:45

Este colgándose medallas, y los de ARRAN, tan panchos, atacando autobuses turísticos y pegando carteles con Franco, Rajoy y el rey con un tiro en la cabeza.

#8 Alejandro, Barcelona, 10/09/2017 - 22:36

¿ Trapero? ¡El mismo que junto a Forn negó tres veces haber recibido alerta de EEUU ni de Brueselas? ¿ Es ese la "estrella" ? ¡Pues apaga y vámonos!!