Política · 17 de Gener de 2011. 13:49h.

La nova imatge d'Unió

Eva Parera substitueix Joana Ortega com a portaveu del partit

La regidora d'Economia i Hisenda a Corbera de Llobregat (Barcelona), Eva Parera, que és filla de l'ex directiu del FC Barcelona Anton Parera, substituirà com a portaveu d'UDC a Joana Ortega, que deixa aquesta responsabilitat que ha exercit durant set anys per centrar-se en la vicepresidència del Govern.

El nomenament de Parera, que també serà senadora per designació autonòmica, és un dels canvis que el líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha introduït en la direcció de la formació socialcristiana com a conseqüència de la tornada de CiU al Govern. En concret, Parera cobrirà la baixa de Jordi Casas a la cambra alta i serà membre de la Mesa d'aquesta institució, ja que el dirigent d'UDC ha estat nomenat delegat de la Generalitat a Madrid.

El comitè de govern d'UDC també ha aprovat nomenar el diputat Benet Maymí nou secretari d'organització en substitució d'Antoni Castellà, que ha estat designat secretari d'universitats del Govern que presideix Artur Mas. Maymí era fins ara secretari de política municipal, i el seu lloc l'ocuparà Antoni Font, que ha estat cap de gabinet de Duran en la seva etapa com a conseller i com a president el comitè de govern d'UDC.

Eva Parera, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Carles, Barcelona, 18/01/2011 - 17:13

El pare era aquell que va dir "Susin, el precio lo pongo yo". Mare meva...

#18 nen, barna, 18/01/2011 - 10:43

Les dones, com més joves i rosses tenyides més de dretes i carrinclones... quina por el món en mans de les dones: Espe Aguirre, tacher, merkel... uuuuf!

#17 Vulcano, Terrassa, 18/01/2011 - 10:02

Caramb, Lluís de BCN, quin gran respecte per les opinions lliurement expressades dels demés ! Evidentment en Marc fa alguna metafora però en el fons té més raó que un Sant. I vostè podria dedicar-se a organitzar un nou CAC per als usuaris de l'e-noticies !

#16 Lluís, BCN, 18/01/2011 - 09:32

Marc, tens proves del que dius? En cas contrari pots rebre una denúncia per calumnies a través d'aquest espai i el teu IP que et pot posar tou.
La opinió és la opinió i les denúncies públiques, una altra cosa...

#15 Gerard, Barna, 18/01/2011 - 02:55

Quin nivell, el d'Unió, Déu n'hi do (mai millor dit). Potser per això li han donat 45 càrrecs al Duran. Per no posar en evidència, encara més, el personal del que disposen.