Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2020. 20:50h.

La nova "llegenda" de la USAP

Puigdemont destapa una placa amb el seu nom en el "mur de les llegendes"

La nova "llegenda" de la USAP

Puigdemont amb el president de l'USAP François Rivière

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha estat rebut amb honors a Perpinyà, on aquest dissabte participarà en un acte organitzat pel Consell per la República. L'expresident ha visitat avui l'estadi del club de rugbi USAP, on ha estat rebut pel president de l'entitat François Rivière, per l'alcalde de la localitat Jean-Marc Pujol i on ha destapat una placa amb el seu nom a la 'Pedra del Mur de les Llegendes' de l'USAP. El líder de JxCat ha estat acompanyat dels exconsellers i eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí.

Puigdemont ha captat bona part de l'atenció dels assistents al partit, molts dels quals s'havien desplaçat a la localitat per assistir aquest dissabte a l'acte del Consell per la República, que han rebut Puigdemont al crit de "president". Puigdemont ha seguit el partit de l'equip de Perpinyà des de la llotja amb les autoritats i la seva presència ha generat una gran expectació.

"És un gran honor que un gran club català com és l'USAP ens aculli al partit d'avui. Gràcies per inscriure'ns al vostre mur de la llegenda USAP" ha escrit l'expresident en una piulada durant el partit.

25477-piulada.jpg

L'alcalde de Perpinyà, Jean-Marc Pujol, rebrà aquest dissabte a Carles Puigdemont i el president de la Generalitat, Quim Torra al consistori abans de l'acte del Consell per la República que tindrà lloc al Parc de les Exposicions de la ciutat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 29/02/2020 - 09:50

Por cierto de placa nada... escriben el nombre en el canto de un ladrillo... ¡seran ratas...!

#9 Neferu, Barcelona, 29/02/2020 - 09:46

Por muchas placas que tengas con tu nombre siempre serás el Fuigdemont golpista y vividor, que huyó de la justicia en el maletero de un coche.

#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 29/02/2020 - 09:45

Pues tiene sentido... no por el rugby... sabemos que el Pastelero es un cobarde... sino porque en realidad el club se llama los "arlequines de Perpiñan"

Arlequín; se conoce como arlequín al sujeto grotesco, con aires de bufón, aquella persona que tiende al ridículo...
Vamos que al tipo este... la definición le queda "a su medida..."

#7 Tarambanes llegendaris, Saturn, 29/02/2020 - 09:41

Pobre home, no? Ja no sap què fer per cridar l'atenció.

#6 turuta, Barcelona, 29/02/2020 - 09:29

La Gendarmería francesa tendría que detenerlo y enviarlo a España por prófugo.