Publicitat
Política · 10 de Juny de 2015. 15:36h.

La nova política

El nou fitxatge de Colau ha estat vinculat a l’Ajuntament des del 1996

La nova política

Martí, en una imatge d'arxiu

L’exregidor del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, serà el pròxim gerent del consistori de la capital catalana un cop Ada Colau es faci càrrec de l’alcaldia. La mateixa Colau l’ha proposat pel càrrec i aquest, si no hi ha sorpreses d’ultima hora, l’acceptarà.

Jordi Martí (Barcelona, 1965) és llicenciat en Ciències de l’Educació i la seva activitat professional s’ha desenvolupat, principalment, als àmbits de la Cultura, la gestió pública i la docència.

Ha estat professor en màsters i postgraus en polítiques i gestió cultural a universitats catalanes i espanyoles i cap del departament de Promoció i Gestió Cultural de l’Escola Superior de Música de Catalunya, professor del màster de Producció Cultural i Comunicació de la Universitat Ramón Llulli i coordinador del grup d’experts que va redactar l’Agenda 21 de la Cultura.

Fou escollit regidor de l’Ajuntament de Barcelona a les eleccions municipals de 2011 pel Partit dels Socialistes de Catalunya i durant el darrer mandat socialista, va ser delegat de Cultura, càrrec des del qual impulsà la xarxa de Fàbriques de Creació i dirigí la segona edició del Pla de Cultura. Des de febrer de 2012 va ser president del Grup Municipal Socialista.

Vinculat des del 1996 a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, ha participat en l’elaboració del pla estratègic de cultura, la consolidació de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Pla de Biblioteques. Ha estat director de Trànsit Projectes i subdirector del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També ha estat director de l'ICUB entre 1999 i 2003.                             

Jordi Martí es va presentar a les primàries del PSC de Barcelona per ser l’alcaldable, però no va passar a la segona volta d’unes primàries que va guanyar Jaume Collboni. Posteriorment va deixar el partit socialista i juntament amb altres exdirigents com Montserrat Tura i Antoni Castells va impulsar la formació Moviment d’Esquerres (MES), que s’ha presentat amb coalició amb Esquerra a les municipals del 24 de maig per Barcelona.                        

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Ostres, Horta, 11/06/2015 - 09:53

El problema no és el Sr. Jordi Martí (voltors sempre hi ha a la política), sino de la Sra Colau.
No hi ha manera que desapareguin certs personatges que fan de la seva ideologia la seva cartera. Confiava més en Barcelona en Comú, això ja no és obrir finestres i que entri aire nou.

#10 Nosas, BCN, 10/06/2015 - 23:18

Quanta mala llet i ràbia en tots els comentaris d'aq. notícia.
Quanta feina per a psicòlegs!
No li tinc cap simpatia al Sr. Martí, però els comentaris publicats fan venir ganes de defensar-lo per la mala llet i indigència intel·lectual que destil·len.
Uf, e-notícies!

#9 Laughter, L'H - España, 10/06/2015 - 21:30

Ejemplo claro de casta parasitaria. Siempre viviendo del cuento de la política, para "servir a los demás" pero comiéndoselo él, unas veces de rojo, otras de verde, otras viviendo del voto españolista del PSOE, luego al MES separatista y ahora con la extrema izquierda antisistema. ¡Menudo personaje!

#9.1 Noasas, BCN (Catalunya), 10/06/2015 - 23:35

El seu comentari és injuriós i ple de ràbia. On és l'argumentació per invalidar l'opció professional del Sr, Martí? En lloc.
Bon nit tingui

#9.2 Laughter, L'H - España, 11/06/2015 - 16:24

Noasas, eso no es una opción profesional, eso es un simple acto de oportunismo político. ¿Dónde está la experiencia que le habilita para ejercer de gerente del consistorio más allá de la pléyade de títulos y un currículum que en nada tienen que ver con la gestión de un ayuntamiento como Barcelona?

#8 Joaquim Nomes, Barcelona, 10/06/2015 - 19:12

S'ha adelantat a la candiata Gemma Sendra i ara l' esgporgen per anar més ràpid qu'ella a agafar la cadira. Felicitats!

#7 Carlos Gomez, Bcn, 10/06/2015 - 18:55

Aquest personatge es un mes del inmens cataleg d´aborigens incatalogables de Terra Santa que han fet del patriotisme el seu estat civil vitalici.
Aixo s´ensorra.