Publicitat

Sánchez Llibre col·loca fins a tres antics dirigents d'UDC a Foment

La nova Unió

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha impregnat la patronal amb l'ADN d'Unió Democràtica de Catalunya i compta en el seu equip de col·laboradors amb fins a tres antics dirigents de la desapareguda formació democristiana.

Sánchez Llibre, que durant vint-i-tres anys va ser diputat d'Unió (UDC) al Congrés (1993-2016), cinc al Parlament i, a més, també va ser senador; té en el seu equip de col·laboradors a Jordi Casas, el seu cap de gabinet; Benet Maimí, que s'encarrega de les relacions amb les administracions públiques; i Salvador Sedó, que és el responsable de desenvolupament sostenible.

Jordi Casas és llicenciat en Dret i compta amb una àmplia trajectòria parlamentària a Madrid, on va ser diputat al Congrés entre 1986 i 1996, i portaveu adjunt del grup de CiU quan estava liderat per Miquel Roca. La seva carrera política també el va portar a Parlament entre 1996 i 2006, i també va ser senador per designació de la cambra catalana des del 2003 fins al 2011, quan va ser nomenat delegat del govern de Catalunya en Madrid.

Benet Maimí, per la seva banda, va desenvolupar diferents càrrecs en el partit com a secretari d'organització, va ser regidor de l'ajuntament d'Arenys de Mar durant setze anys (vuit a l'oposició i vuit al Govern) i diputat al Parlament des del 2006 fins al 2015.

Finalment, Salvador Sedó, que va ser president d'Unió de Joves entre el 1993 i el 1995, va ser diputat al Parlament Europeu des del 2011 fins al 2014 i, posteriorment, va ser designat senador pel parlament de Catalunya. Abans de ser eurodiputat, va ser director general de Relacions Exteriors de la Generalitat de Catalunya durant deu mesos.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Venanci, Vilassar, 22/06/2021 - 16:09

Curiosament aquest avui ostenta la presidencia d'una organitzaciò empresarial i per donar exemple només pot lluir la suspensió de pagaments de la extingida Unió i la seva vida luxosa a Madrid vivint a cos de rei sense saber el que es pagar nomines i taxes. Després venen les queixes que estem "mal representats" fins i tot en l'àmbit economic!

#3 no soy nadie, barcelona, 22/06/2021 - 12:38

No les preguntes por la cueva de ladrones de la antigua Unió y el pufo de 22 millones de euros (que no de pesetas, imporante) que dejaron. Probablemente de van a escupir a la cara.

#2 Republica catalana de Can Pixa, Lleida, 22/06/2021 - 11:03

Les quotes a Foment s'hauran De pujar per quan aquesta tropa es desplaci a Madrid i s'allotgin al Palace.

#1 Ojotuerto, Calafell.TAB, 22/06/2021 - 10:43

En catalunya el Barça, equipo único, entidad única. En Madrid, esta el Real Madrid, hay cuatro equipos en Primera , que van cambiando, y algunos en segunda, y en otros deportes hay variedad. catalunya es una sociedad estatalizada, de entitades monopolísticas aspiradoras de recursos. La gene, el barsa, las tvs, las prensas. El Español resiste....