Publicitat
Política · 22 de Març de 2010. 19:11h.

La novel·la que no agradarà al PP

"Sense cobertura", un 'thriller' de dos periodistes de 'La Vanguardia' sobre l'actuació espanyola a l'Iraq

La novel·la que no agradarà al PP

Jordi Bordas (esquerra) i Eduardo Martín de Pozuelo, els autors de "Sense cobertura"

Els periodistes del diari La Vanguardia Jordi Bordas i Eduardo Martín de Pozuelo han publicat la novel·la titulada "Sense cobertura", una obra que planteja el seu argument sobre el paper exercit per Espanya en la guerra de l'Iraq, i que és previsible que incomodi a la direcció del PP.

De fet, l'obra havia de sortir editada per Planeta el passat mes d'octubre però finalment ha estat publicada per RBA. Planeta va explicar un mes abans als autors que decidia no publicar l'obra per restriccions pressupostàries arran de la crisi.

El llibre, escrit en format de thriller, es desenvolupa al marc dels moviments i interessos que van portar el Govern espanyol del PP que presidia José María Aznar, també president del PP, a alinear-se amb George Bush i Tony Blair per decidir, en la reunió de les Açores, amb el primer ministre portuguès, Jose Durao Barroso, la invasió de l'Iraq.

Els autors plantegen amb amplitud els escenaris en què es va desenvolupar la discussió sobre si els governants de l'Iraq estaven o no en possessió d'armes de destrucció massiva, una hipòtesi que va ser acceptada pels tres governants i que va ser determinant en la seva decisió d'envair i ocupar militarment l'Iraq.

També es toquen aspectes relacionats amb els problemes amb què van ensopegar a l'Iraq els agents espanyols del CNI, uns problemes que van tenir conseqüències tràgiques en diversos casos, i sobre la discutible gestió que el llavors ministre de Defensa, Federico Trillo, va realitzar respecte a aquestes situacions.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 oyana, barcelona, 25/03/2010 - 00:00

Efectivamente, peperos sin fronteras, este libro no os gustará y, como os falta cerebro, lo único que se os ocurre es meteros con los autores. He leído el libreo y es genial. Deja a Aznzr como lo que es: un mediocre, trepa y desalmado.

#4 Màrius, barcelona, 23/03/2010 - 11:12

Jo he tingut l`oportunitat de llegir-me el llibre i us ho juro que fa possar-se d`una mala llet....

#3 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 23/03/2010 - 11:07

otro dato a añadir, al desatado salvajismo y corrupción, del poder embravecido,que acava beneficiando a quien lo sustenta. Enriqueciendose con la sangre de quien lo sufre....BLAIR , ES AHORA ASESOR DE UNA EMPRESA COREANA CON INTERES ENERGETICOS EN IRAK.

#2 peperos sense fronteres, barna, 23/03/2010 - 10:28

doncs molt cara de llestos no fan aquests dos

fan cara de consellers del tripartit

#1 moros i cristianos, santa fe, 22/03/2010 - 21:43

Estaven l´aznar i l´acebes i es presenta el tonto d´en rajoy.que negociais? estamos planteando matar 40 millones de musulmanes i un funcionario ; i por que quereis matar un funcionario? ya te lo decia acebes,nadie preguntara por los musulmanes !!