Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2021. 14:09h.

La pandèmia dispara el vot per correu

Un 277% més que en les darreres eleccions

La pandèmia dispara el vot per correu

La pandèmia de coronavirus ha incrementat en un 277% el vot pel correu respecte a les darreres eleccions. Un total de 265.247 persones ja han emès el vot per correu segons les dades disponibles fins dijous, tal com ha informat el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència Bernat Solé, que ha explicat els preparatius del 14-F aquest dissabte en roda de premsa.

El dispositiu de seguretat per a les eleccions estarà format per 14.000 agents i hi haurà una patrulla per cada col·legi electoral. "El dispositiu de seguretat és extraordinari per aquest temps de pandèmia que compta amb els cossos dels Mossos d'Esquadra i agents locals. En total, hi haurà 14.000 agents, una patrulla per cada col·legi electoral" ha apuntat Solé. El conseller ha tornat a recordar les recomanacions per tal d'exercir el dret a vot sense exposar-se a contraure el patogen.

El conseller ha explicat que només un 0,1% de les meses encara no s'han pogut constituir tot i que "tenim suplents" i la majoria estan pendents de resolució. Solé ha afirmat que "el 100% meses es podran constituir" i que "l'elevat nombre d'al·legacions presentades no posa en risc la constitució de les meses".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mariquita de playa, Sevilla, 14/02/2021 - 00:27

Como huele a pucherazo...tanto voto por correo no se lo cree NADIE!

#1 VRaptor, Alicante, 13/02/2021 - 19:37

Que alguien le diga a este individuo que mesa en valenciano y catalán, se dice TAULA. El muy zopenco suelta en la tele "meses electorals"