Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2020. 12:33h.

La paraula de Budó dura 12 hores

El Govern va confinar comarques després que digués que "no està previst" modificar les normes

El Govern va confinar perimetralment les comarques de la Cerdanya i el Ripollès dotze hores després que la portaveu Meritxell Budó afirmés que "no està previst" modificar les restriccions decretades per l'Executiu de cara a Nadal, que s'han de revisar el pròxim 28 de desembre.

Budó va afirmar dimarts en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que "les mesures són les que es van acordar i no està previst que es modifiquin" i va afegir que "això, en principi, va per totes les mesures que hem pres i que estan vigents en aquesta resolució".

La consellera de la Presidència va recordar que "a partir del 28 de desembre farem la revisió que sigui necessària". "Si aquestes properes 24-48 hores res ens fa pensar que hàgim de fer un pas enrere, el confinament nocturn es mantindria com el tenim establert fins a la 1 de la matinada".

Dotze hores després va entrar en vigor el confinament perimetral Cerdanya i el Ripollès. Durant els pròxims quinze dies, fins al 6 de gener, només es permetrà l'accés a les dues comarques per motius excepcionals, entre els quals hi ha anar a treballar, qüestions sanitàries, la recollida i cura de menors o dependents, assistència a centres docents, requeriments urgents a jutjats o notaris i tràmits inajornables.

La Generalitat, a més, també va ordenar el tancament de la restauració, les activitats esportives sota sostre i bona part de les activitats culturals a la Cerdanya i el Ripollès. Les restriccions als equipaments culturals no afecten els museus i les biblioteques.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Montse Quatre, Manresa, 26/12/2020 - 10:27

Aquest ja ha conegut als farsants que va votar:
https://www.dolcacatalunya.com/2020/12/mire-como-felicita-la-navidad-este-comerciante-de-puigcerda/

#4 Chris, Lleida, 24/12/2020 - 16:21

Viene a decir que si no se hubiera preguntado sobre esas comarcas 12 horas antes, no las hubieran cerrado.

Se sabe de sobras lo "competentes y diligentes" que son con su gente en temas de pandemia, hasta el punto de no tener al día la situación del estado de las comarcas y no preparárselo para la ronda de preguntas.

#2 gurguri, barcelona, 24/12/2020 - 14:00

La CERDAÑA y el RIPOLLÉS y algunas más feudos del independentismo , de las grandes mansiones de segunda residencia.Para los trabajadores si no son indepes el ambiente es irrespirable.

#1 Marcial, Santa Coloma, 24/12/2020 - 13:28

A las 12 horas le llegó el whatsaap informando que ya estaban todos. Hem arribat sans i estalvis a la cerdanya. Budó, ja la pots tancar.