Publicitat

Junts denuncia "la incompetència greu" d'Albert Batlle i Jordi Martí Grau

La parella letal

Jordi Martí Grau i Albert Batlle

El grup municipal de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona ha denunciat "la incompetència greu del tàndem que formen els tinents d'Alcaldia de l'Ajuntament Albert Batlle i Jordi Martí Grau".

Les crítiques de l'oposició arriben després dels altercats que han tingut lloc durant les dues primeres nits de la Mercè a la Plaça Espanya, amb macrobotellots, aldarulls i múltiples ferits a la capital catalana.

Junts ha exigit "l'assumpció de responsabilitats per la seva mala planificació per enfrontar el botellot massiu". El portaveu del grup, Jordi Martí, ha afirmat que el Govern d'Ada Colau i Jaume Collboni "ha perdut el control de la ciutat".

El tinent d'alcaldia de Seguretat Albert Batlle, ha afirmat que els episodis viscuts durant la Mercè s'han convertit en "problema clarament d'ordre públic". Batlle va compartir a través del seu Twitter que el dispositiu de les festes tenia com a prioritats: "reforçar les actuacions de prevenció, augmentar les inspeccions als comerços on es ven alcohol i desplegar un important nombre d'efectius policials de la Guàrdia Urbana (1.005 agents) i dels Mossos".

La nit de divendres va acabar amb un total de 20 detencions, 43 agressions -13 d'elles van ser amb arma blanca-, dos cotxes de la Guàrdia Urbana destrossats, incendi d'arbres, i destrosses al recinte firal de Barcelona, entre altres altercats.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 M Pilar, Barcelona, 25/09/2021 - 19:26

El Orden Público es competencia de la Generalitat y en concreto del Conseller Elena. Estan a matar JxC y ERC, pero aún así se cubren las espaldas!!!

#5.1 Dado Esteller, Badalona, 26/09/2021 - 09:17

Menos ir al restaurante a comer bogavante y más formar a los vigilantes, Conseller.

#3 A., Barcelona, 25/09/2021 - 16:01

Junts no pot denunciar res. Els responsables de les batalles d'Urquinaona, de tallar Meridianas, autopistas i vies del tren, de cremar contenidors, de tirar pedres i pintura a policies i edificis no poden ser tant caradures de demanar res. Pocavergonyes. I això que la gestió de Colau és un desastre absolut.

#3.1 JxCash, Barcelona, 25/09/2021 - 21:38

Per l'únic que serveixen és per tirar la pedra, criticar i per tenir la mà molt llarg

#3.2 Dado Esteller, Badalona, 26/09/2021 - 09:18

Para el comentario 20: añado encima dejaron como oposición que volviera a mandar Ada.
El cinismo es sideral, dado que critican a la pareja letal.

#2 Captain Renault, Casablanca, 25/09/2021 - 16:00

Los que animan a quemar contenedores y a repetir "la batalla de Urquinaona" estirándose ahora de los pelos porque hay altercados en la ciudad. Más o menos como el capitán Renault en Casablanca:

Capitán Renault: - ¡Qué escándalo! Me he enterado de que en este local se juega.
Camarero: - Sus ganancias, señor.
CR: - ¡Gracias!

#1 Real Madrid 1979-80, barcelona, 25/09/2021 - 15:16

Cuando son botellones es violencia intolerable para los independentistas pero sí son los que asaltan la Comisaría de Layetana entonces es libertad de expresión. Pero contra los de los botellones piden policía. Claro, es que los de los botellones hablan en castellano.

#1.1 Purria lazi, Mollerussa, 26/09/2021 - 08:11

Los que les dan a las litronas y a las Xibecas también hablan catalán. Hay mucho Laporta suelto. Y los que atacan la comisaría de Vía Layetana también hablan castellano. Hay mucho Rufi suelto.

#1.2 Dado Esteller, Badalona, 26/09/2021 - 09:19

Y muchos y muchas más lenguas, profesionalmente en A o en B. Otros como buena vecindad, es decir, personalmente.