Publicitat
Política · 10 de Gener de 2022. 11:44h.

La pastanaga Puigdemont

Junts torna a jugar amb el retorn de l'expresident per proclamar la independència

La pastanaga Puigdemont

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha afirmat en una entrevista a El Nacional que "el retorn de Puigdemont ha de ser una oportunitat per culminar la independència d’aquest país". Borràs ha dit que "m'agradaria molt" que l'ex president tornés a Catalunya, però ha assenyalat que "quan això sigui també tot l’independentisme ha de tenir previst què podria comportar el fet que ell tornés".

La dirigent de Junts insisteix que "l’independentisme també hauria de fer alguna cosa, perquè és evident que aquesta seria la principal victòria dels que hem estat sostenint que la nostra lluita és una lluita legítima per defensar el que és legítim; no només el que és just, sinó legítim, perquè hi havia un govern que va ser destituït, i va comportar l’exili i la presó i després la gran repressió que ha afectat moltes de les persones que han donat suport a aquesta legitimitat".

Laura Borràs exposa que "haurem de veure com es comporta l'Estat espanyol" si Puigdemont torna. "Què decideix fer, si respectar la justícia europea o no", ha assenyalat. En aquest sentit, afirma que "fins ara no sembla que estigui en disposició de respectar la seva inviolabilitat o la seva immunitat, veuríem si amb una sentència ferma d’un país de la UE o algun tribunal de la UE això es respectaria o no".

Finalment, la presidenta del Parlament reitera que "davant d’això sí que hi ha de poder haver una resposta de país, d’aquest fins aquí que li deia abans". "Fins on podem arribar? Doncs, hi ha coses que no les podem permetre. Hauria d’haver una resposta de país al retorn del president legítim", conclou.

 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 Charly, Barcelona, 10/01/2022 - 18:16

Esta no quiere el país fraccionado, únicamente los contratos del país.

#15 Com vulguis, Girona, 10/01/2022 - 18:01

Certament el mon sencer està que no hi veu de cap ull, no pot ser que Puigdemont no torni a Catalunya amb honors com Crisòfol Colon quan va tornar de les Indies. On s'és vist això? i ara!, torni avui i demà independents del tot, fors i violes atès que res no pot aturar els ef efectes meravellosos d'aquest gran estadista universal. Hossanna!

#14 TARARÀ, Barcelona, 10/01/2022 - 17:51

La pastanaga Puigdemont, poques paraules i ben dites, boníssim!!!

#13 Pastanagues o garrofes?, Chez Titole, 10/01/2022 - 14:57

Millor garrofes, és allò que els agrada més als ases, és a dir als parroquians.

#12 Sergi Sergio, Barcelona, 10/01/2022 - 14:42

Llevan contando la misma milonga desde que huyo por patas, es la misma trola repetida cada seis meses, venga, ala, a seguir tragando y tragando.