Publicitat
Política · 22 de Gener de 2014. 17:45h.

La 'patata calenta' de Joan Torres

La comissió de garanties del PSC està presidida per un ex tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona

La 'patata calenta' de Joan Torres

Joan Torres en una imatge d'arxiu (el tercer per l'esquerra)

Nou persones seran les encarregades de decidir la situació dels diputats crítics Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura. El president de la Comissió de Garanties és l’exregidor a l’Ajuntament de Barcelona, Joan Torres, i juntament amb els vuit vocals que formen aquest organisme té a les seves mans una autèntica 'patata calenta'. Els vocals que formen part d’aquesta comissió són Carme Cabré, Josep Ayuso, Núria Pey, Cipriano López, Bélen García, Antoni Cuadras, Josep Brunet i Marina Bru.

El president d’aquesta comissió, considerat com un organisme independent, va ser tinent d’alcalde de l’Àmbit de la Via Pública de l’Ajuntament de Barcelona (1982-1995), president de l’Entitat Metropolitana del Transport, Transports de Barcelona, Ferrocarril Metropolità de Barcelona i l’Institut Metropolità del Taxi (1990-1995). A més ha estat president del Consell d’Administració dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). També ha estat vocal de la Comissió Sectorial de Mobilitat del PSC.

La Comissió de Garanties que aquests dies està en boca de molts és l’encarregada de preservar el compliment dels Estatuts i dels reglaments del PSC, d’assegurar l’exercici dels drets dels afiliats i de les afiliades, entre d’altres funcions. Pot actuar d’ofici a partir del requeriment de qualsevol militant i les seves resolucions es poden apel·lar davant del Consell Nacional.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Joan, BVN, 22/01/2014 - 19:05

Pedro, quina ignorància noi. No tens ni idea de la trajectòria d'aquesta gent. la Geli a més és funcionària així que té feina assegurada, En fi, com a ex votant del PSC, aquí os quedáis.

#1 Pedro, Barcelona, 22/01/2014 - 18:02

ES fácil, y en menos de 1 minuto está decidido, tienen que ser expulsados, que se vayan a CiU que es donde realmente quieren estar, si han estado en PSC es porque siempre se les ha dado cargos. Sin cargos prefieren estar con CiU. Son como ratas que son las primeras en abandonar el carro. Viva PSC

#1.1 xavi12345679, barcelona, 22/01/2014 - 18:26

Pedro, deus voler dir Viva el PSOE, perquè de PSC ja no en queda res de res...

#1.2 Ex-regidora del PSC, Girona, 22/01/2014 - 18:27

Querrás decir Viva el PSOE, no?
Porque al PSC, poca vida le queda, la verdad.