Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2021. 19:29h.

La Plataforma ProSeleccions encara cueja

La Guàrdia Civil va trobar targetes de Xavier Vendrell amb el logotip de la Plataforma ProSeleccions malgrat que mai hi va tenir cap càrrec

La Plataforma ProSeleccions encara cueja

Nou mesos després que la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes caigués entre acusacions de corrupció, l'entitat esportiva torna a ser notícia. La Guàrdia Civil va trobar targetes de Xavier Vendrell amb el logotip de la Plataforma ProSeleccions malgrat que mai va tenir-hi cap càrrec, segons publica aquest dissabte el diari ABC.

Segons informa el rotatiu, una part de les targetes que la Guàrdia Civil va confiscar al domicili de Xavier Vinyals, president de l'entitat i que un jutge creu que va servir per desviar fons cap a l'òrbita independentista, són targetes de visita de Xavier Vendrell com a suposat secretari general de l'entitat. Però aquest exconseller d'ERC mai va tenir cap càrrec a la plataforma, ni com a directiu ni com a tècnic.

Les targetes de visita incorporen el nom de Xavier Vendrell i Segura, el logotip de l'entitat, la direcció de la seu, la plana web i dos números de telèfon. Les targetes formen part del sumari de l'Operació Volhov, la macrocausa per suposada corrupció que investiga el Jutjat d'Instrucció 1 de Barcelona. Tant Vinyals com Vendrell estan imputats en aquesta causa.

Xavier Vendrell ha corroborat a l'ABC que mai ha tingut cap càrrec a la Plataforma Proseleccions i ha assegurat no saber res d'aquestes targetes de visita que van ser confiscades per la Benemèrita.

La Plataforma Pro Seleccions Catalanes es troba enmig d'una investigació judicial que porta a terme el jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona, que dirigeix el magistrat Joaquín Aguirre, i que investiga un frau en les ajudes de la Generalitat a l'esport català. Segons va informar El Confidencial el passat mes de juny, l'entitat estava a les últimes i, fins i tot les seves xarxes socials i la plana web, no tenia cap actualització des del passat gener de 2020.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Lolo, Barna, 04/04/2021 - 16:00

Ahora que ya han descubierto por fin con que fondos se pagaba el alquiler de Waterloo, solo les queda el recurso de decir que esas tarjetas son falsas y fueron imprimidas en la casa cuartel de Manresa o Vic. Así es el nacionalismo, miente que algo queda. Y las selecciones catalanas eran otro pesebre, mas amor a Catalunya pagado en efectivo.

#4 Tabarnés puro, Barcino, 04/04/2021 - 09:47

Y luego estos mangantes se llenan la boca hablando de lo malas que son las "élites extractivas del palco del Bernabeu".... jua jua, esta panda de chorizos de chorizos se lo montan en el palco del Camp Nou y no quieren competencia.

#3 A., Barcelona, 03/04/2021 - 23:09

Un exemple més d'un dels 2 motius pels quals això del procés i la independència. El populacho estelat, la plebe patriota és indepe per supremacisme, pq es creu millor q els espanyols. Essers superiors. Els q manen, com el pájaro Vendrell, tb són supremacistes però a més volen mangonejar-ho TOT. Per això ho de la independència.

#2 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán...!!, 03/04/2021 - 20:31

Vendrell, el vivo retrato de Anselmo el Paquidermo... conocido ampón del TBO...

#1 Benet S., Barcelona, 03/04/2021 - 19:59

Aquest kapo li convé aplicar-li mà dura i màxima severitat en la pena. La seva colla ja han practicat masses malifetes perque surtin indemnes de tanta prepotencia que exhibien. Aquests només s'arronsen quan els descobreixen i acte seguit imiten a sant Pere negant tres vegades els fets abans de canti el gall. Valents al carrer i covards al jutjat