Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2019. 11:21h.

La polèmica dels pets es va "treure de context"

Torra es molesta quan li pregunten per la qüestió

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una entrevista a El món a RAC1, ha afirmat que la polèmica pels pets que va amenaçar amb tirar-se durant el seu judici estava "fora de context". "Això és una frase que dignifica la presidència de la Generalitat, president?", li ha preguntat Jordi Basté, després d'escoltar de nou les declaracions.

"Això és una frase que enmig d'un dinar amb companys que fora de context i fora del que significava aquell moment, doncs vostè em pot fer aquesta pregunta. En aquell entorn, que era d'amics i d'una conversa col·loquial, doncs és molt més comprensible", ha reivindicat.

"Ho tornaria a dir?", ha insistit Basté, davant del qual el president ha replicat que "jo el que tornaria a dir és l'al·legat que vaig fer el dia del judici". "Em sembla que ens fixem en coses que es treuen de context i en canvi no m'ha preguntat durant tota la conversa sobre el que significava el meu al·legat", s'ha queixat.

"Això és l'important. Malauradament estic molt acostumat a que es treguin les meves frases de context. Ja li he dit que fora de context en aquell dinar d'amics té un significat, ara escoltant-la així en té una altre, i res més", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Albert Escarré Puig, Barcelona, 21/11/2019 - 21:02

#20

Torra, desde el día que dijiste lo que dijiste, el aire de Barcelona cada día se contamina más. ¿ por qué no te compras una casita en la montaña más alta de Montserrat, y así el aire purificaría el ambiente de Cataluña?. Pobres animalillos salvajes !!!

#18 Galba, Barcelona, 21/11/2019 - 20:16

La finesa intel·lectual, subtil ironia, sub-texts i meta-texts i retorica historicista que utilizan els intel.lectuals brutals no tothom esta en condicions d'entendre-la. Paciència, President. No se'l mereixen.

#17 Valenti , Tarragona, 21/11/2019 - 18:11

Els intellectuals brutals son uns incimpresos.

#16 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 21/11/2019 - 16:40

lo de los Simpsons, concierto ¿Dónde estamos? en Sprinfield,,,,En Sprinfield sí que hay marcha ,,, SSSSSSIIIIIIIIIIIII. amb uns amic de Bescanó BBBBiiiiieenennnnn, Amposta BIIIIIIENNNNNNN, OLot Bbiennnnnn. y contentos. Copión ,,, ya está el Partido de Tabarnia. el PdT. Vientos de Libertat para Tabarnia. La Capital (Girona) ens Roba

#15 ElBarselono, Amb un sotrac al ADN, 21/11/2019 - 16:23

Aquí está! El Molt Honorable PEDORRO de la Generalitat! Ja es pot dir que vol gasejar als espanyols?¿?!