Publicitat
Política · 19 de Març de 2014. 17:25h.

La polèmica dispara el nombre de socis de l'ANC

Pilar Rahola i Sala i Martín s'afilien a l'Assamblea

La polèmica dispara el nombre de socis de l'ANC

Una imatge d'arxiu d'una assamblea de l'ANC al Palau Sant Jordi

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha admès que la polèmica està beneficiant l’entitat “perquè hem augmentat el nombre de socis”, entre els quals ha destacat la periodista Pilar Rahola i l’economista Xavier Sala i Martín.

Carme Forcadell ha assegurat en una entrevista al programa ‘Migdia’ de 8tv que les peticions d’il·legalització han fet augmentar el nombre d’associats de l’entitat, i que l'ACN se sent “en el punt de mira” per aquestes peticions d’il·legalització que en els darrers dies s’han produït des de diversos sectors polítics i mediàtics.

La presidenta l’Assemblea ha apuntat que malgrat tot “no tenim por i no farem marxa enrere” en els plans de l’entitat. En aquest sentit ha puntualitzat que l’ANC no té cap intenció de paralitzar l’aeroport del Prat o altres infraestructures, i ha atribuït aquestes informacions al fet que s’està “tergiversant interessadament” les propostes que figuren en la ponència elaborada per l’ANC de cara a la seva assemblea ordinària.

Sobre el debat que es farà el 8 d’abril al Congrés dels Diputats per la petició de traspassar la competència per celebrar referèndums, Forcadell ha donat per fet que es rebutjarà la petició dels partits catalans, però ha augurat que la consulta sobre la independència “es farà sota el paraigua legal de la llei de consultes catalana”.

Pel que fa a les eleccions europees ha tret importància a que no hi hagi una llista conjunta dels partits que donen suport a la consulta, tot i que ha dit que “encara és possible que els partits pactin un punt comú del programa” sobre el dret a decidir.

Publicitat
Publicitat

110 Comentaris

Publicitat
#85 Julio, Barcelona, 20/03/2014 - 19:36

Me maravilla ver pontificar a esa hija de la nada política,si a caso es hija de la subvención que la amanta, es perra fiel de su amo, cuya mano nunca morderá por que es la que la alimenta, pero su voz si que la escucha cuando le ordena azuzar a los que no comparten el totalitarismo disidente...

#85.1 Pope, Barcelona, 21/03/2014 - 21:01

Es hija de la nada política porque representa a la sociedad civil catalana, no nace del enjambre político. La falsedad de la subvención ya la conocemos. En este caso los afiliados pagan y cada vez son más gracias al totalitarismo central que poco a poco destruirá las Autonomias si se dejan.

#84 El TC pide a MAS:"LEALTAD INSTITUCIONAL".........., El TC pide a MAS:"LEALTAD INSTITUCIONAL", 20/03/2014 - 18:47

1) El TC pide a MAS..."LEALTAD INSTITUCIONAL"........

2) El GOBIERNO dice : "Ni siquiera ERC se "merece" una Catalunya DESMEMBRADA de ESPAÑA y SUPER-EMPROBECIDA" ...

3) El GOBIERNO afirma : "En DEMOCRACIA, Catalunya GOZA de su MAYOR nivel de AUTO-GOBIERNO"................................

#84.1 Pope, BCN, 21/03/2014 - 21:03

Incomestible. ¿Eso es un comentario?

#80 un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)..............., un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)....., 20/03/2014 - 17:58

un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)...............

Afirmen els separatistes :

1) A Catalunya li pertoca un 20% de l'exèrcit espanyol...(¿?)

2) Si hem d'assumir una part proporcional del deute, també haurem de quedar-nos la part proporcional de l'exèrcit espanyol...(¿?)...

::::::::::::::::::

#64 Carme FORCADELL : respectaràs el resultat ?... , Carme FORCADELL:respectaràs el resultat?, 20/03/2014 - 14:55

Carme FORCADELL : respectaràs el resultat ?...

"si el resultat és desfavorable seguirem 'treballant' per aconseguir la independència"(¿?)

Carme...si surt que NO? no respectaràs el resultat?? perquè això vol dir NO acceptar uns resultats. Llavors, perquè fer una consulta-IL.LEGAL? .........

#63 BEJOTA, BCN, 20/03/2014 - 14:42

La majoria, espanyols i catalans
El CEO no pregunta per la secessió si implica la sortida de la UE
Malgrat que les autoritats comunitàries adverteixen que la secessió deixa Catalunya fora de la UE, la Generalitat pregunta pel suport a convertir-se en "un nou Estat d'Europa".