Publicitat
Política · 8 de Desembre de 2017. 17:05h.

La Policia belga exhibeix estelada

El PP denuncia que “aquests policies van passar en un minut de donar 10.000 manifestants a 45.000”

La Policia belga exhibeix estelada

Policia belga (foto: @gonzalezpons)

El PP ha denunciat que la Policia belga va exhibir estelades durant la manifestació que aquest dijous les organitzacions independentistes van celebrar a Brussel·les. El portaveu del PP al Parlament europeu, Esteban González Pons, ho ha il·lustrat al seu compte de twitter amb fotografies de cotxes policials que lluïen banderes independentistes als seus vidres.

pons2.jpg

L'eurodiputat del PP ha exigit “una explicació oficial” a Bèlgica i ha remarcat que la bandera que portaven algunes patrulles policies és “il·legal”. “Aquesta foto és indignant i exigeix una explicació oficial de Bèlgica. Aquests policies van passar en un minut de donar 10.000 manifestants a 45.000”, ha criticat el portaveu del PP al Parlament europeu.

Esteban González Pons també ha destacat que “aquesta ni tan sols és la bandera de Catalunya, sinó una il·legal que representa la ruptura d'Espanya”.

pons.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 José Hucha, Manchester, 09/12/2017 - 21:17

Buscad el caso de Marc Dutroux y entendereis mejor qué es la justicia Belga y la policía....Cuando tanto Holandeses como Franceses se descojonan de ellos, por algo será....

#2 Los belgas según los franceses, Kristus kamm nur bis Quevy, 08/12/2017 - 20:29

Dos presos belgas planean fugarse del presidio. Montan un plan para eludir los vigilantes, llegar al muro, saltarlo y huir. Al dia siguiente los compañeros les preguntan por què aún siguen allí. No habia muro, responden.

#1 Grauero, Gurugù, 08/12/2017 - 17:26

Una prueba mas de que BELGICA es la 5ª provincia de la CCAA catalana y Bruselas su capital.