Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2012. 09:32h.

La Policia diu que Mas cobrava del Palau a Suïssa, segons El Mundo

"El pare de Mas rebia a Liechtenstein comissions que desviava al seu fill"

La Policia diu que Mas cobrava del Palau a Suïssa, segons El Mundo

Titular d'El Mundo

El diari El Mundo, en portada, explica que "un informe de la Policia revela que part de les comissions que les empreses pagaven a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) -el 4% de l'import total de cada adjudicació- a través de la trama del Palau ha acabat en dipòsits bancaris suïssos dels seus dirigents. Concretament, d'Artur Mas i de la família de Jordi Pujol".

"En aquest 'esborrany' de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) es denuncia l'existència de comptes a Suïssa i Liechtenstein controlades per Artur Mas pare i fill, així com per Jordi Pujol, la seva dona, Marta Ferrusola, i el seu primogènit Jordi", afegeix la informació.

En aquest sentit afegeix que "els Pujol disposaven de tres comptes numerats i dues caixes de seguretat amb número correlatiu a la qual el mateix Millet té en el mateix establiment de Lausana, segons l'informe".

"Igualment s'han detectat connexions amb els comptes d'Arturo Fasana -home clau de la trama Gürtel- els últims beneficiaris són Pujol, el seu fill Jordi i la seva esposa Marta Ferrusola", s'explica.

"Hisenda va detectar que el pare de Mas tenia 2 milions en Suïssa i que el mateix Artur Mas fill era 'beneficiari' a Liechtenstein", s'afegeix.

El diari també denuncia el "patrimoni milionari dels Pujol" i afirma que un fill de l'expresident, Jordi Pujol Ferrusola, "acostuma a passejar-se per Barcelona amb un Ferrari".

Publicitat
Publicitat

114 Comentaris

Publicitat
#72 BEJOTA, BCN, 16/11/2012 - 20:56

Com que's tracta d'euros(milions),en Mas s'envolica amb la'estelada;Pujol ,com eran pessetes ,s'envolica amb la senyera.Tot normal.

#71 VINGA, VALENTS DE BOQUILLA, NO TENIU COLLONS!!!, 16/11/2012 - 15:36

La policia espanyola deu ser la més curta del món, que no saben trobar la plaça de Sant Jaume ni amb Google Maps.
Vinga, que els ajudem una mica: ON VEIEU DOS MILIONS DE CATALANS CAGANT-SE EN VOSALTRES, ENLLÀ ÉS EL PRESIDENT QUE CERQUEU.

US ESPEREM.

#70 Jordi, El Prat de Llobregat, 16/11/2012 - 14:43

És normal que el nostre president prepari un fons a l'estranger per mantenir la Generalitat a l'exili, si els espanyols se la tornen a carregar. Al 39 en Tarradellas també es va emportar un fotimer de calers que van servir per ajudar els exilats i que no es morís de gana...

#69 Más.... de lo mismo, Barcelona, 16/11/2012 - 13:17

Estos sinvergüenzas corruptos nos llevarán a una guerra civil en Cataluña. Y cuando nos estemos matando ellos saldrán como sabandijas rumbo a un exilio dorado, forrados de pasta y eso sí, "luchando" desde el extranjero por la "libertad" de Cataluña. SIEMPRE es la misma historia. Y la gente tragando.

#68 johan, josa de cadi, 16/11/2012 - 13:05

ESPANYA ENS ROBA... PErdó...... el NOSTRE PRESIDENT ENS ROBA. Però es el NOSTRE. ARA l´entec quan diu que els diners s´han de quedar aquí a la seva butxaca .JAJAJ A veure TV3 avui, potser ens diguin alguna cosa sobre la contaminació de les malvines, però d´això l' Oltra i la Terrbas res de res