Política · 22 de Novembre de 2012. 17:05h.

La Policia nega "cap informe, esborrany ni investigació" sobre Mas

El cap de la UDEF desmenteix El Mundo davant el jutge

La Policia nega "cap informe, esborrany ni investigació" sobre Mas

Una imatge del comunicat

El comissari en cap de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional (UDEF) s'ha reunit aquest matí amb el jutge que instrueix el cas Palau, Josep Maria Pijuan, i li ha traslladat que des del seu unitat "no s'ha elaborat cap informe, esborrany ni investigació" del cas Palau, i "ni li'n consta l'existència", ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC).

Durant la reunió entre el comissari i el jutge -Pijuan li havia demanat que comparegués per aclarir l'esborrany policial de suposats comptes a Suïssa d'Artur Mas i Jordi Pujol que va aparèixer a El Mundo-, el policia ha precisat que l'única diligència realitzada per la seva unitat ha estat remetre al jutjat un anònim rebut a finals d'octubre, i que és el mateix que va rebre Pijuan.

És més, el comissari ha assegurat davant del jutge que la investigació que va realitzar la UDEF sobre el cas Palau "es va donar per finalitzada una vegada lliurat al jutjat el seu informe", que data el 24 de maig, és a dir, fa ja cinc mesos.

També ha volgut deixar constància davant del jutge que la Unitat d'Assumptes Interns de la Policia Nacional "ha iniciat una investigació sobre l'existència del suposat esborrany o informe".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#18 xaviacus, LH, 22/11/2012 - 21:29

En Maximo Pradera, gens sospitos de cavernari, ha dit avui a Onda Cero que li consta la existencia de l'informe i que a més es molt sucós. Que voleu que us digui, la premsa fa molta pena, això també ens iguala.. es igual a qui llegeixis
En tot cas, si no tenen l'informe haurien d'haver callat i punt

#17 Joan, Bcn, 22/11/2012 - 20:25

I no dimiteix el ministre de linterior? I no demana disculpes Chacón! Aguirre! Cospedal, Montoro, Ribera, la noria? Quin país. Per aixo volem marxar collons

#16 Jep, Barcelona, 22/11/2012 - 19:35

En quin idioma està escrit allò de "sostenella y no enmendalla"?
Pepitos, Kropotniks, elnumas, etc., sempre hem sabut que ereu ridículs, però ara sabem que sou carn de psiquiatre.
Pobres de les vostres dones si és que heu arribat a casar-vos mai.

#15 Bianor, La Patria de Prim, 22/11/2012 - 18:44

Ya sabemos que el sinvergüenza de Mas tiene una cuenta en un paraíso fiscal.Tiene el sr Pujol cuentas en paraísos fiscales?De donde ha salido la pasta de tanto negocio en el extranjero de la familia Pujol?Dejen de marear la perdiz.Dejen en paz a los catalanes a Catalunña y digan la verdad.

#15.1 Juan, Hospitalet, 22/11/2012 - 19:35

Aqui nadie marea la perdiz, mas que quien quiere alterar el resultado de unas elecciones con calumnias. Parece mentira que haya gente que no lo desapruebe. No hables de cosas que no sabes, ni des por hecho cosas de las que no tienes pruebas, precisamente por esta razon se dan casos como este.

#15.2 joan, bdn, 22/11/2012 - 19:58

Ha sido eta, ha sido eta... Ja sabem qui són. Sense defensar ningú, a aquests nois, ni cas. Qui qui en faci és que no està gaire al cas.

#14 LLanso, Tiana, 22/11/2012 - 18:25

Son tan burros que llença'n la merda i els cau a ells.

#14.1 CiU, arrencada de cavall, frenada de burro, sí, 22/11/2012 - 18:54

no fotis que plouen bitllets de 500, Llonze... tu que ho saps, digue'ns a on, a Suïssa i Liechtenstein, o a la seu de Còrsega embargada pel jutge per 3,5 milions d'euros?.