Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2017. 20:02h.

La política business friendly de Mas acaba amb la marxa d'empreses

Abertis, Colonial i Cellnex se'n van per "inseguretat jurídica" davant la independència

La política business friendly de Mas acaba amb la marxa d'empreses

L'empresa del que va ser president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC) ha anunciat que se'n va a Madrid. El Consell d'Administració d'Abertis ha acordat per unanimitat el canvi del domicili social a Madrid a causa de la "inseguretat jurídica generada per l'actual situació política a Catalunya". La companyia, que presideix Salvador Alemany, també afirma que aquest moviment s'ha dut a terme per tal de mantenir l'"operativa normal de la companyia i per protegir el conjunt dels interessos generals de la mateixa". Fa dos anys, l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, en un acte acompanyat de Salvador Alemany i Andreu Mas-Colell al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat va posar en valor la feina de l'organisme que presidia Alemany: "el CAREC és exemple que malgrat les diferències es pot treballar units per un bon objectiu". Ara, Abertis ha optat per traslladar el domicili social a Madrid.

A part de la concessionària d'autopistes, la immobiliària Colonial i la companyia de telecomunicacions Cellnex també han anunciat aquest dilluns el trasllat a Madrid. Colonial ha acordat per unanimitat el trasllat de la seu social de Barcelona a Madrid com a conseqüència de la situació política. De la mateixa manera, el consell d'administració de Cellnex ha acordat el trasllat a Madrid, a causa dels "moments d'incertesa que es viuen a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 un musclu, Bcn, 10/10/2017 - 21:57

Vinga Mas que ja en queden menys. La industria a catalunya ja s asembla al pdcat....

#16 Montserrat, Barcelona, 10/10/2017 - 10:49

Efectivament si els amics no els tractes be quan els necessitis et pagaran amb la mateixa moneda. El presumit Mas ha demanat un aval a Caixabank per pagar la fiança de 5,2 Milions i amb molt d'encert i oprtunitat l'entitat li ha denegat. Au Mas a pidolar als de la Cup que aquests segur que t'avalen perque t'embarguin!!!

#15 Garcia, Barcelona, 10/10/2017 - 09:31

Quien siembra vientos recoge tempestades... ahi va la muestra:
https://www.elconfidencial.com/empresas/2017-10-10/independencia-cataluna-caixaban-mutua-niegan-artur-mas-aval-fianza_1458308/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=news_ec&utm_content=textlink&utm_term=6

#14 Economista, tarragona, 10/10/2017 - 09:18

ara serem COMMUNIST FRIENDLY, ja ja ja

els futurs inversors es diuen MADURO, CASTRO, KIM JUNG UN, PUTIN... ja ja ja

#13 Kropotkin, Vic, 10/10/2017 - 08:50

Bravo Mas.
Que astuto y que gran politico.
Jua, jua, jua,...