Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2015. 11:41h.

La política, segons Mas

"Menys reality show, coratge en prendre decisions, honestedat en els plantejaments, sentit de la justícia, bones pràctiques i transparència"

La política, segons Mas

Mas, al Cercle d'Economia

El president de la Generalitat, Artur Mas, va exposar ahir, durant una conferència al Cercle d’Economia, la seva visió de la política i què se li pot demanar. Mas va dir que “d’entrada” no se li pot demandar tot perquè “el poder avui dia no només el té la política, hi ha elements molt poderosos que tenen gran influència i molta responsabilitat en la millora general del país”. 

“Se li pot demanar coratge en prendre decisions i honestedat en els plantejaments” perquè “és fàcil fer segons quins discursos, com estem comprovant en alguns països de la UE, i donar la sensació que les coses canviaran de la nit al dia, ignorant la realitat i els condicionants que existeixen”.

Artur Mas ha afegit que a la política se li pot demanar “sentit de la justícia quan es prenen decisions” i ha explicat que en el moment en què estem “el gran debat és com s’han repartit els sacrificis del que hem hagut de fer, però l’altra pregunta a partir d’ara és com es repartiran els beneficis, perquè si no podríem arribar al gravíssim error d’haver repartit malament els sacrificis i ara repartir malament els guanys”.

El president também ha assenyalat que un altra de les coses que se li han de demanar a la política és “bones pràctiques i transparència” perquè “estem emboltats de l’ambient que estem envoltats”.

Finalment, va demanar“menys de rality show” a la política en al·lusió a la sessió d’aquesta setmana de la comissió d’investigació del cas Pujol. “Ja us imagineu poc o molt, en funció d'aquests darrers dies, què vol dir aquesta afirmació”, va concloure.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pere, pereargiles@terra.es, 27/02/2015 - 07:50

Honestedat? Transparència? L'íntim amic d'en Pujol es pensa que els catalans ens llepem el dit.

#6 narcisa, 1er cobren i després diuen, diuen, diuen, 26/02/2015 - 16:55

sí, transparència a CAT i transparènCIU a Liechtenstein...
(i a Andorra, Suïssa i una vintena de paradisos fiscals més que em penso que el Pujol Ferrusola encara està detallant al Parlament, per culpa dels seus 669.669 milions al BBVA, perquè ell no ho volia).
total, independència i indpendènCiU.

#5 Neferu, Barcelona, 26/02/2015 - 14:47

Siento verdadera vergüenza . Sr. Más: Todas estas buenas práctica políticas que Ud. enumera son precisamente TODAS LAS QUE NI SU GOBIERNO NI SUS ADLÁTERES TIENEN. Me irrita el cuajo que tienen para mentir. Alguien dijo: Por sus obras los conoceréis y Udes. se están esmerando para que los conozcamos.

#4 pere, Barcelon a, 26/02/2015 - 13:11

Sr Mas, de vegades es trepitja una caca i quan més esforç es fa per sortir-se'n més t'enfonses. El veig en aquesta situació: esfonsant-se en porqueria. Les seves paraules insulten a l'intel.ligènca.
PD.- de pas pregunti al Sr Boi què es 'hospitalització domiciliaria i prou preses de pel.

#3 hipocresia en el govern, Barcelona, 26/02/2015 - 12:56

De todo lo que dice cuanto pone en practica Artur Nas en crecimiento? Ya ha llamado a su intimo amigo Jordi Pujol Ferrusola? Porque el reality que tiene montado es de ordago, o no? Lo mejor seria que en ciertas ocasiones mejor callado.