Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2011. 17:34h.

La política, segons Quim Nadal

"Cal fugir de la conjuntura, el càlcul tàctic i les iniciatives disperses", afirma

La política, segons Quim Nadal

Nadal, a la llibreria Laie de Barcelona, en una imatge d'arxiu

El president del grup parlamentari del PSC i cap de l'oposició, Joaquim Nadal, ha expressat aquest dissabte el seu desig que "el balanç final d'aquesta setmana sigui positiu i hagi ajudat a crear confiança, seguretat i alegria". Nadal ho ha dit en el marc de la recepció que el Govern català ha ofert al Palau de la Generalitat, on ha reiterat que els socialistes estaran al costat de l’executiu d’Artur Mas sempre que aquest no actuï "des de la conjuntura, el càlcul tàctic i iniciatives disperses".

En aquest sentit, Nadal ha demanat a la Generalitat que "negociï, de Govern a Govern, amb la intensitat que calgui, amb la voluntat d'exhaurir totes les possibilitats de negociació i després entrant, en tot cas, en una altra línia en la que nosaltres hi serem sense cap mena de dubte". El cap de l’oposició ha recordat al Govern que "per fer efectiu el principi de fer coses junts s'ha de ser extremadament meticulós en el que es diu, es fa i es recomana".

En la roda de premsa posterior a la recepció, Nadal ha instat a fugir de "la conjuntura política" en una diada com la de Sant Jordi i ha animat a comprar llibres i roses per tal d’ajudar dos sectors "importants per l'economia de Catalunya" com l'editorial i el de les flors. El president del Grup Parlamentari Socialista ha recomanat per aquest Sant Jordi l'edició de butxaca de la poesia completa de Joan Maragall d'Edicions 62 i "Un hotel a la costa", de Nancy Johnstone.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Lydia Les., Bcn, 25/04/2011 - 12:48

Que deixi de fer el pressec, recolçarà SI o NO la demanda dels 1500 millons d'euros que el PSOE es va comprometre amb catalunya PER LLEI? que ho diguin SI o NO, Catalunya o Espanya.

#4 JOSUA, barcelona, 24/04/2011 - 23:50

quina barra que te aquest home , encara ms disperses , no em crec que els socialistes estigin al costa del govern de CIU sino del PSOE , del que forman part.

#3 kimt, hospi, 24/04/2011 - 16:35

La politica del Nadal? la del PSC, posar el cul cap a madriz a veure si cau algun ministeri. La resta (nosaltres) no importa.

#2 Rubèn, Girona, 23/04/2011 - 21:57

i també de perpertuar-se en el poder com Nadal i la seva família, repartits a tots els partits polítics per dominar Girona com a l'època del feudalisme.

#1 Ciudadanista, Barcelona, 23/04/2011 - 18:29

Lástima que Nadal no hubiera predicado con el ejemplo cuando gobernaba con el Tripartit. En fin, ¿qué puede esperarse del jefe de un partido empapado de nacionalismo que ha vivido en buena medida del voto no nacionalista? Hermosas palabras y deseos de alegría, nada más.