Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2014. 20:00h.

La por a l'abstenció

ERC fa una crida a "omplir les urnes el 25 de maig"

La por a l'abstenció

Una imatge de Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall (Foto: ERC)

El cap de llista per ERC, Josep Maria Terricabras, ha fet una crida de cara a les eleccions europees per “omplir les urnes el 25 de maig i que sigui el preàmbul d'omplir les urnes el 9 de novembre”.

“Hem de demostrar col·lectivament a Europa el nou país que volem ser. Si volguéssim fer una còpia del que hem fet fins ara a Europa, la nostra aportació seria nul·la. Volem fer un nou país on valgui la pena viure-hi. Hem d'aconseguir que la participació superi totes les dades assolides fins al moment”, ha apuntat Terricabras.

Josep Maria Terricabras i el número 2 de la candidatura, Ernest Maragall, han presentat aquest dimecres el lema i el cartell de la campanya de les eleccions 'Comencem el #noupaís, Ara a Europa’. Maragall ha dit que “serem els homes del president a Europa”, mentre que Terricabras ha assenyalat que “serem els homes del procés”.

El cap de llista dels republicans i l’exconseller socialista també han parlat sobre el resultat que poden obtenir les forces sobiranistes, han desitjat que sigui “un molt bon resultat”, i han evitat valorar quin partit podria guanyar les eleccions a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Tant li fot, Girona, 01/05/2014 - 23:15

Si només vota el 10 per cent per a ells representa el cent per cent a l'hora de repartir escons. Naturalment els agradaría que votés tothom pero al fons el resultat en escons será el mateix.

#14 jordi, SALOU, 01/05/2014 - 20:55

No aniré a votar;
Ja que us vaig votar per aturar les retallades de CIU, no heu complert,.
Aqueta EURopa no és la meva retallades pel poble ajudes a la Banca.
A menys participacio mes reforçada sortirà l'EURopa dels Grans Estats i de la Multinacionls que tallen el Bacalla

#13 J. Selles Sanchis, Barcelona, 01/05/2014 - 08:04

la seva remuneració. En canvi, un/a empresari d'exit moltes persones amb mentalitats farisees veuen malament la mateixa situació, que la de l'esportista. Ho canvien en la forma de veure moltes coses o es menjaran una merda com un barret de gran. Bé, és el meu parar tot i que hi ha de tot.

#12 J. Selles Sanchís, Barcelona, 01/05/2014 - 08:02

Aquestes projeccions mentals únicament serveixen com a dogma de fe. És com si un esportista d'èlit guanya una morterada i com si algú de nosaltres té unes pèssimes condicions econòmiques i laborals. Però en canv els trioms de l'esportista d'èlit ens fa feliços i llavors veiem bé, just, no desigual

#11 J. Selles Sanchís, Barclona, 01/05/2014 - 07:59

fetes sense cap ni peus, sense previsions de cap mena, ara fan pagar la vaixella trencada a la ciutadania que no té recursos i ha de rebre els serveis públics en molts casos malmesos. Dit tot això alguns diran però això és millor que "x" que va passar a ..., o "és millor del que succeeix a...."