Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2016. 11:17h.

La portaveu de Salut de Junts pel Sí carrega contra Comín

Montserrat Candini critica que el conseller prefereix "acontentar l'esquerra que al pacient"

La portaveu de Salut de Junts pel Sí carrega contra Comín

Montserrat Candini

La diputada i portaveu de Salut dels Junts pel Sí, Montserrat Candini, afirma en una entrevista a Redacción Médica que el conseller Toni Comín "té una gran trajectòria política però la seva àrea d'influència ve més marcada per acontentar l'esquerra que al pacient".

D'altra banda, assegura que "la privatització de la sanitat catalana no és real, és un relat instal·lat en el discurs que no m'agrada gens. El principi de la llei de salut parla d'universalitat, equitat... És a dir, que no es parla tant de la titularitat com de l'assistència al pacient, que és el que importa. Les ideologies molt rígides no garanteixen això".

"El nostre objectiu és el procés cap a la independència, el que no vol dir que haguem de renunciar als nostres diferents punts de vista. La línia vermella, en tot cas, és el programa electoral, on no posa per cap costat que haguéssim de renunciar al nostre model sanitari", indica.

Preguntada sobre "què tal se sent depenent de la CUP per governar", contesta que "reconec que, en determinats moments, no em sento còmoda perquè són molt rígids ideològicament, però em quedo amb que són una formació cent per cent democràtica".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 Flavia, Calella, 14/10/2016 - 15:16

Junts (momés) pel Sí.....

#10 BEJOTA, bcn, 14/10/2016 - 14:16

Convivencia Cívica Catalata advierte que la inversión extranjera productiva ha sufrido en Cataluña una caída del 59.5% en el primer semestre de 2016 respecto al mismo periodo de 2015, pasando de 2.613 millones de euros a 1.058 millones.

#9 nedland, Roses altre pais, 14/10/2016 - 13:05

Una formacio 100 % democrstica diu...altre vegada mes els dirigents politics nomes opinen en funcio d interessos....per dir que es assambleari vol dir ser democratic ? Ho han demostrat tot aquest temps..empats...canvis..decisions a ultima hora per un organ directiu...molt democratic

#8 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 14/10/2016 - 12:59

El tant celebrat per la tan estimada TV3 Junts Mentre Aixo s´Aguanti sembla que ja no s´aguanta gaire si es que alguna vegada s´ha aguantat mes enlla del rebombori dels tant nostrats mercenaris de la ploma i el microfon.

Nomes una cartera els agermana.

#7 sid, bcn, 14/10/2016 - 12:57

CiU=PP
ERC= PSOE
CUP=Podemos
un 47% dels vots q van de la extrema dreta a la extrema esquerra units per el nacionalisme,