Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2018. 21:09h.

La portaveu d'ERC llegeix una resposta en una roda de premsa

Anna Caula al·lega que és per ser “curosa”

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Caula, ha llegit la resposta a un periodista que li ha demanat la seva opinió sobre el Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent. La dirigent d'ERC ha argumentat que ho ha fet per “ser curosa amb tot allò que hem explicat en certs moments”.

“Li estàvem recordant allò i aquelles paraules explícites que portava el nostre programa electoral. Per tant, per ser curosa amb tot allò que hem explicat en certs moments, i per defensar aquells criteris que hem defensat sempre moltes vegades, recuperem aquella textualitat que no és nova d'ara, sinó que és un projecte de futur i que ERC ha tingut en tots els programes electorals”, ha al·legat Caula, a preguntes d'e-notícies.

La portaveu d'ERC ha definit el Fòrum Cívic com “una gran eina per a la ciutadania, siguin independentistes o no”. “Un espai on tothom pugui decidir quin és el tipus de país que somnia i anhela”, ha afegit. També ha destacat que “és un projecte que nosaltres ja portàvem al programa electoral i que sempre hem defensat com a instrument per fer República i per avançar cap a la República”.

Per altra banda, Caula ha considerat que l'Estat espanyol ha traspassat “línies vermelles que van més enllà de la decència de qualsevol societat democràtica”, perquè -segons la seva opinió- “ha judicialitzat un aspecte que era totalment polític” i “té tancats a la presó líders civils, líders culturals”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, SInitaca, 24/10/2018 - 14:28

líders culturals....
Je je

#8 arm, figueres, 24/10/2018 - 09:28

Esquerra Republicana no te actualment cap portaveu qualificat, Caula, vilalta, sabria, rufian, tarda, etc son molt fluixos

#7 Capit@n España, The broquil is over, 24/10/2018 - 08:25

(El Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent és)“una gran eina per a la ciutadania, siguin independentistes o no”. (l'Estat)“té tancats a la presó líders civils, líders culturals”.

No sé si de beure tanta llet crua també s'han begut l'enteniment...Hahahahahahahahahahah

#6 Veciana, Barcelona, 23/10/2018 - 23:31

Quins collons que té sr Rius.Jo no sóc indepe però a vosté el respecto.

#5 lepero, Barcelona/Tabarnia, 23/10/2018 - 23:05

Líderes civiles sí, pero ¿líderes culturales? Querrá decir de la cultureta.