Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2022. 08:30h.

“La portaveu respon” malgrat que no respon

La Generalitat impulsa una campanya tot i que Patrícia Plaja evita preguntes de periodistes

“La portaveu respon” malgrat que no respon

El Govern ha impulsat ‘La portaveu respon’ amb l’objectiu “d’apropar l’activitat política a la ciutadania i de respondre de manera directa les inquietuds o dubtes que puguin tenir sobre el Govern i la seva activitat”.

Es tracta d’un nou espai comunicatiu on la mateixa portaveu, Patrícia Plaja, serà l’encarregada de “respondre directament les consultes que els ciutadans facin a través del correu portaveu@gencat.cat sobre aquelles qüestions que impulsa la Generalitat de Catalunya tant en clau de país com a nivell territorial”.

La portaveu, no obstant, evita moltes vegades respondre -o ho fa de manera molt breu- a les preguntes dels periodistes durant les rodes de premsa del Govern que se celebren dimarts.

La proposta neix “amb la voluntat de crear un espai comunicatiu obert i bidireccional entre el Govern i qualsevol ciutadà i fomentar, d’aquesta manera, la transparència i la participació ciutadana”. La portaveu, per tant, ara “no només respondrà a les preguntes dels periodistes sinó que també atendrà els dubtes que li faci arribar la ciutadania”.

Plaja ha manifestat que “com a administració tenim la responsabilitat d’estar al costat de qualsevol ciutadà i, per això, els hem de facilitar eines com La portaveu respon que trenquen aquesta barrera que sempre ha existit entre l’administració i la política, i la ciutadania”.

En aquest sentit, la portaveu del Govern ha dit que iniciatives com aquestes “ens permeten mostrar-nos com el que som: persones al servei de la ciutadania”. I ens permeten també –ha afegit- “trencar amb la desafecció vers la política i complir amb el nostra feina com a servidors públics”.

Les respostes a les preguntes ciutadanes es faran a través de vídeos que gravarà la mateixa portaveu i que es difondran a través de les xarxes socials institucionals de Govern. Durant els darrers dies ja s’ha estat fent una crida a la participació i està previst que en breu es publiquin ja les primeres respostes a les qüestions que s’han plantejat.

La portaveu respon és el primer projecte amb el que la Direcció General del Govern està obrint una nova etapa comunicativa amb l’objectiu "d’incorporar nous formats i aproximar la figura de la portaveu i de l’acció política del Govern a la ciutadania de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Masias , Mis posaderas , 14/07/2022 - 09:28

Estudias o trabajas ?.
Vienes mucho por aquí ?
Bañador o Bikini ?
Tortilla de patatas con o sin cebolla ?
Gazpacho con o sin pepino ?

No me extraña que no responda. Es que le hacen cada pregunta !!!!

#1 Oriolgután, Marbella , 14/07/2022 - 09:18

Están tan acostumbrados a mentir que ya lo hacen inconscientemente, la portavoz responde cuando esta señora luego contesta a lo que le interesa o el libro del Vivales "Me explico" donde se explica otro. De todas formas en este caso concreto si la campaña se complica siempre pueden ponerle escote a la consejera y marear la perdiz.