Política · 20 de Març de 2009. 08:43h.

La premsa exigeix responsabilitats

Concentració de periodistes a la Plaça Sant Jaume pels "30 agredits en un dia"

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, el Sindicat de Periodistes de Catalunya, el Sindicat de la Imatge i l'Agrupació de Periodistes de CCOO s'han manifestat a la Plaça Sant Jaume, davant la seu de la Generalitat de Catalunya, per "expressar el nostre rebuig a les actuacions policials extremadament violentes i injustificables que s'han produit contra els periodistes que cobrien les manifestacions d'estudiants dimecres a Barcelona".


D'altra banda, el Comitè d’Empresa i el Comitè Professional de Catalunya Ràdio condemnem "l’actuació desmesurada dels Mossos d’Esquadra durant les manifestacions d’estudiants a Barcelona. En aquestes càrregues policials van quedar ferits diversos ciutadans, entre ells periodistes que cobrien la informació, com ara el nostre company Carlos Baráibar".

"L’actuació contra periodistes que treballen degudament identificats, encara que sigui només amb les seves eines de treball, no està justificada. En canvi, els agents antiavalots incomplien la seva pròpia normativa i no anaven identificats durant l’actuació. Exigim que s’obri una investigació sobre l’afer i que es depurin responsabilitats", sentencien.

Vídeo dels periodistes agredits

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 luis, barcelona, 22/03/2009 - 00:06

Concentració de periodistes a la Plaça Sant Jaume pels "30 agredits en un dia"

Els atracats, estafats, expoliats, desangrats. sagnats, et etc per l'IMPOST DE SUCESIONS son bastants més en un dia
i.."NINGÚ NO PIULAAAA"

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 20/03/2009 - 20:32

Saura debe dimitir. Y si no lo hace debe ser el Presidente Montilla el que le ponga en la calle. Y si tampoco ésto funciona que se vayan los dos.
Ya está bien de aguantar a inútiles aprovechados.
Si salen de la política ¿sabrán ganarse los garbanzos?

#4 El-lôdia, Ripoll, 20/03/2009 - 14:29

La prensa no està fent be el seu paper, i no està informant la carnavalada tan bèstia en que Cat s'ha convertit. Algú us havia de tocar el crostó, i no sera aixó el que han fet mossos i mosses. A més: La calle es suya, oi Chuan?

#3 Raúl, Barcelona, 20/03/2009 - 13:43

Los periodistas no me dan pena. Deben ser los mismos o colegas de los que cuando nazis boixos nois agredian a seguidores del Espanyol justificaban a los Mossos, a Saura, y le echaban la culpa al Espanyol....ahora les ha tocado a ellos esta incompetencia

#2 Pepe, Barcelona, 20/03/2009 - 11:21

Una reflexió i no em mal interpreteu: menys concentracions i més explicar el mal govern que pateix Catalunya i que per desgràcia, alguns ciutadans i periodistes van patir les conseqüències amb cops.