Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2013. 13:02h.

La presidenta d'Andalusia insta a defensar la "unitat d'Espanya"

Susana Díaz diu al PSC que "sou fonamentals, us necessitem"

La presidenta d'Andalusia insta a defensar la "unitat d'Espanya"

Díaz, amb Rubalcaba i Navarro, durant la conferència socialista. (Foto: PSOE)

La presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, ha instat a defensar la "unitat d'Espanya", durant la seva intervenció a la conferència política que el PSC celebra aquest cap de setmana a Madrid.

"Els ciutadans no han de desconcertar-se. Quan ens mirin han de saber que hi ha un partit que defensa Espanya i defensa la seva unitat", ha remarcat.

Segons la dirigent socialsita, "junts som més". "Ningú ens pot fer fora de la defensa de la Constitució", ha afegit.

Díaz ha llançat floretes als socialistes catalans. "Tot el meu afecte, suport, fins i tot des de la discrepància als meus companys del PSC". "Sou fonamentals, us necessitem en aquest projecte socialista", ha reblat.

Abans, Díaz ha esmorzat amb el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba; el primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el màxim dirigent del partit a Astúries, Javier Fernández.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Rafel Climent i Brossa, Rubí (NACIÓ CATALANA), 10/11/2013 - 17:43

Endavant cap al nostre alliberament, Visca la nostra Nació descolonitzada !!!!!

#7 Moles, Les Ardennes, 10/11/2013 - 14:01

les declaracions de la Susana son normals i previsibles, les que son previsibles i anormals son les declaracions de gent com Navarro, Chacón , Duran i paràsits unionistes federalistes i con-federalistes.

#6 David, Canmbrils, 09/11/2013 - 19:20

10 anys per traure's la carrera de Dret i una experiencia laboral nula ja que mai ha treballat. Això és el millor que pot oferir el PSOE? Clar que, com a mínim, té molt clar que sense Catalunya no li arribarien gaires diners a Andalusia per repartir-se'ls a traves dels ERE.

#5 kropotkin - Harto de saqueadores de la nación, Porrera, 09/11/2013 - 17:57

Si Cataluña se independiza que comunidad pagará el PER, la feria de abril y las chirigotas de Cadiz...juas juas...os dejo que sale el Rivera por intereconomia, progresismo de alto nivel demócrata....juas juas...mejor fundidos.

#4 Jordi, ,, 09/11/2013 - 14:42

Los inmigrantes andaluces en Cat y los descendientes de andaluces, todos catalanes como el que más, tenemos que saber que nuestros derechos, pisoteados habitualmente por el régimen nacionalista, desaparecerían eventualmente con la independencia.