Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2021. 11:37h.

La presidenta de l'ANC veu "desànim" en el procés

Elisenda Paluzie: "Hi ha gent bastant frustrada amb el Govern"

La presidenta de l'ANC veu "desànim" en el procés

Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, en una imatge d'arxiu

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha admès que l'independentisme està en un moment "particularment difícil". "Hi ha bastant desànim, gent bastant frustrada amb els partits polítics i amb el Govern", ha reconegut en una entrevista a l'ACN.

Paluzie ha afirmat que amb l'1-O "apel·lar al diàleg amb l'Estat va ser un fracàs". Creu que per assolir la independència de Catalunya és necessari que "la nova autoritat tingui la suficient força perquè sigui reconeguda".

La líder de l'ANC pensa que amb la independència caldrà "assumir incertesa" i que hi seran "unes setmanes o uns mesos d'un determinat caos, d'un conflicte d'autoritats". "D'alguna manera has d'estar disposat a córrer un risc", ha afegit.

"Si acaba triomfant la idea que la unilateralitat no és possible, significa acabar impregnant a la ciutadania la idea que la independència no és possible". Paluzie creu que cal apostar per una declaració d'independència "efectiva".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#28 Met, Palamos, 13/08/2021 - 14:20

I tant maca!!!no et pots imaginar com estem de farts del prossés sobre tot els que no som indepes!!i si us plau...cállate la boca ya!!!

#27 bejota, bcn, 13/08/2021 - 12:35

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS PALUZEI, RAHOLA, FERRUSOLA ,FORCADELL,BORRAS,DE GOSTERT ,PONSATI Y DEMÁS EJEMPLARES DE MATRIARCADO,CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.

#26 Tirant, Begur, 13/08/2021 - 10:38

i la teva cara tampoc ajuda gaire a la noble causa, pero no pasa res treïem una nova samarreta que la parròquia s'empassarà de nou i caldejem l'ambient amb cuatre fake news de tv3...Espanya última del ranking de autocràcies del món, Catalunya es la pera llimonera i l'Estat Espanyol conformat per èssers putrefactes i borderlines. Ho tenim a to

#25 Facholin, Barcelona, 12/08/2021 - 23:30

Es que ya son muchos años de mentira tras mentira. Por cierto elisenda, ya hueles a celda. Vete preparando

#24 Tabarnés puro, Barcino, 12/08/2021 - 18:15

Más que desánimo, la gente está hasta los coj... de vuestras paridas. Si a eso le sumas que esta es la única revolución humanitaria del mundo que decreta suspensión de hostilidades de mediados de junio a principios de septiembre, durante el periodo vacacional, pues apaga y vámonos.