Publicitat
Política · 4 de Maig de 2011. 20:39h.

La primera 'patata calenta' de Puig

El conseller defensa els sis mossos imputats per presumpta col·laboració amb narcotraficants

La primera 'patata calenta' de Puig

Felip Puig, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha afirmat, després què el jutjat número 1 hagi imputat sis agents del cos dels Mossos d’Esquadra, acusats de col·laborar amb narcotraficants, que la seva obligació és "defensar els meus policies".

"No valoraré la instrucció judicial ni tampoc generaré cap opinió. La meva funció és fer de conseller d’Interior i defensar l’honorabilitat dels meus policies mentre així hi cregui, i hi crec. El jutge ha de fer el que creu que ha de fer. El que jo desitjo és que aquesta instrucció vagi el més ràpid possible perquè es pugui demostrar el que jo crec que es pot demostrar: que és la impecable actuació de la Policia de Catalunya", ha dit.  

Puig ha recalcat que "confio plenament en la innocència dels sis professionals, dels sis Mossos d’Esquadra imputats pel jutge, que valoro d’una forma excel·lent la seva professionalitat, demostrada per una trajectòria impecable". En aquest sentit, Puig ha destacat que la carrera professionals d’aquests agents està reconeguda amb "felicitats i condecoracions" que han rebut del propi cos i d’altres cossos de seguretat.

Tot i que Puig s’ha manifestat "respectant la decisió de la justícia", ha dit que els agents rebran "tot el suport polític i tot el suport jurídic pertinent" d’aquest conseller i d’aquest departament d’interior. I aquest suport, el conseller l’ha volgut fer explícit sent ell mateix el que ha comparegut com a reacció a la notícia de la informació judicial.
 
Finalment, el conseller d’Interior ha demanat "la presumpció d’innocència fins que no s’acabi aquest expedient". En aquest sentit, s’ha compromès a treballar "intensament per garantir que estaran en condicions de demostrar que han actuat correctament en el servei d’aquest país i d’aquesta societat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Comisario Aguirre, Barcelona 1, 05/05/2011 - 18:32

La Dai la CNP y mis cenitas. Ya esta bien de empapelar policias nacionales por temas de narcotrafico y prostitucion. La Justicia es mía.

#2 jajajaa, barcelona, 05/05/2011 - 11:05

Mireu els noms dels imputats i quan van entrar a la poli, jajajajjajaa sorpreses mireu mireu

#1 Revingut, Sant Just, 05/05/2011 - 01:14

Doncs per ser calenta, sembla que s'ha arrimat a les brases.
Sembla, respectem el procés judicial sobre tot!
Ara, que com porti tant de temps com l'incendi d'Horta, els luctuosos esdeveniments i les responsabilitats, va per a anys.