Publicitat
Política · 25 d'Agost de 2010. 19:43h.

La primera víctima del 'top manta'

L'alcalde de Calafell cessa el coordinador d'Àrees

La primera víctima del 'top manta'

Romero, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)

L'alcalde de Calafell (Baix Penedès), Jordi Sánchez (PSC), ha cessat del seu càrrec al coordinador d'Àrees de l'Ajuntament de Calafell i secretari general d'Agrupació Democràtica de Calafell (ADMC), Manel Romero. L'anunci del cessament arriba després que s'hagi arribat a un acord amb Interior per deixar d'habilitar espais pels top manta a partir de l'1 de setembre, a canvi que els Mossos d'Esquadra reforcin la vigilància als municipis de Calafell i el Vendrell.

Romero s'havia mostrat públicament crític amb la decisió de l'equip de govern d'habilitar aquestes zones pels top manta. 

Romero, fins i tot, va convocar una manifestació el passat diumenge contra aquest tipus de comerç, a la qual hi van participar una trentena de persones. El gestor d'àrees de l'Ajuntament de Calafell és secretari general d'ADMC, partit que forma part de l'equip de govern.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 victima, girona, 26/08/2010 - 13:52

¿victima Romero???? victimas nosotros los ciudadanos,que pagamos "impuestos tapabocas" a varios sinverguenzas que han arruinado las arcas del ayuntamiento y han hecho un spolio que pa ke!! fuera ladrones de Calafell!!!!

#3 Carcanada Splash, Winnipeg, 26/08/2010 - 12:00

Ja fa temps que Calafell i Segur d'ídem, són el més semblant a Sierra Morena en males planificacions, campi-qui-pugui general i un de les ninetes dels ulls del PSC i associats de cara al 'pelotassu' urbanístic. Una pena de poble!

#2 Terraxa, Terrassa, 26/08/2010 - 08:45

La primera víctima del top manta ha estat el primer botiguer que ha hagut de plegar aclaparat pels impostos i per la competència dels manters. I d'això ja fa temps. Aquest no ha de fer pena, ja s'enxufarà a una altra banda.

#1 Oriol, Calafell, 25/08/2010 - 20:56

El ROMERO s'ha endut 360.000 en tres anys de sou a l'ajuntament socialista de Calafell. 120.000 euros cada any, 20 milions de les antigues pessetes. Aixó es el socialisme. Riure's de tothom.