Publicitat
Política · 25 de Març de 2015. 14:53h.

"La prioritat és recuperar com més aviat millor els cossos"

La vicepresidenta Joana Ortega adverteix que "no serà ni fàcil ni ràpid"

"La prioritat és recuperar com més aviat millor els cossos"

Joana Ortega

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha manifestat que “la prioritat, ara, és recuperar com més aviat millor els cossos" de les víctimes de l'accident aeri als Alps, però ha assenyalat que aquest procés "no serà ni fàcil ni ràpid”.

Ortega, que és al centre d'operacions de Seyne-les-Alpes, ha dit que “avui és un dia clau, perquè començarem a tenir notícies més clares dels equips de rescat que s’han desplaçat al lloc de l’accident”. 

La vicepresidenta, en declaracions a TV3, ha indicat que “els equips de rescat estan intentant traçar un camí” per accedir al lloc de l’accident, que a hores d’ara només s’hi pot arribar amb helicòpter.

“El Govern -ha afegit- està col·laborant amb el govern francès i està fent arribar tota la informació possible al conseller d’Interior” i ha advertit que “la tasca d’identificació de les persones serà molt complicada”. 

Finalment, ha remarcat que “l’impacte de l’avió va ser impressionant i les restes estan en un terreny escabrós i ampli, i és aviat per dir com anirà, però serà complicat, difícil i llarg”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Carlos Gomez, Bcn, 26/03/2015 - 08:08

Nomes faltaba la Rahola

#8 BCN-MAD, BCN, 26/03/2015 - 01:29

.tipico sentimentalismo barato,..gobierno regional.La prioridad de un Estado, es mucho mas sofisticada y precisa. Es, como se ha dicho, atender a las victimas,..que no son los muertos, sino los familiares y amigos de estas
En un mundo tan complejo la prioridad debe de ser y han sido las cajas negras

#7 LOLA, BCN, 25/03/2015 - 22:33

Esperem que tinguin èxit.. :((

#6 pepe, andorra, 25/03/2015 - 21:58

pues a mi me parece q la prioridad de este gobiernillo regional de Cataluña es aprovechar el momento para poner el morro y salir en la foto aprovechando la coyuntura. Si de verdad le importaran algo su comportamiento hubiera sido totalmente distinto, a mi entender claro.

#5 joan, manresa, 25/03/2015 - 18:31

El Casal obrint la seva tertulieta desde Morolandina.--La Sra.Joana va ser la primera en desplaçarse cap al lloc del accident.Pro las imatges varen ser cubertas per la Sra.Pastor.El Sr.Mas sa desplaçat tambe al lloc amb el Sr.Rajoy..Imatges només del Sr.Rajoy.Quanta manipulació espanyolitis....