Publicitat

Saura i Baltasar compareixen per segon cop per l'incendi d'Horta de Sant Joan

La prova de foc

Joan Saura i Francesc Baltasar, en una comissió de control

Els consellers d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, compareixeran conjuntament demà davant la Comissió de Justícia, Dret i Seguretat Ciutadana per informar de l’incendi dels Ports del 20 de juliol, que va causar la mort de cinc bombers en acte de servei, després que dues persones hagin estat detingudes com a presumptes autores de l’incendi.
 
Fa una setmana tots dos consellers van sol·licitar poder informar el Parlament de l’incendi arran de les noves dades fetes públiques. Joan Saura ja va comparèixer a petició pròpia davant aquesta mateixa comissió el 28 de juliol per informar d'aquest dramàtic incendi.
 
La sessió de demà començarà amb les intervencions dels dos consellers, que disposaran d’un temps màxim d’una hora per informar la comissió. A continuació el president de la comissió, Jordi Montanya, d’acord amb els grups parlamentaris, pot acordar suspendre la sessió durant uns quinze minuts.

Després intervindran els representants dels sis grups parlamentaris per fixar posició o formular preguntes i per fer-ho disposen cadascun d’ells d’uns deu minuts. El Govern els respondrà per un temps màxim de trenta minuts. El president de la comissió pot obrir un torn per tal que els diputats puguin tornar a formular preguntes o demanar aclariments, que poden contestar els consellers.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Albert P., Barcelona, 18/01/2010 - 08:53

Prova de foc?? estem de broma?? aquests senyors sortiran avui a mentir...com fan sempre....i marxaran a casa tant tranquils i ningu els farà fora perque qui hauria de fer-ho no pot o es queda sense govern. I aqui està la pena de catalunya durant 6 anys,

#3 joan, reus, 18/01/2010 - 07:42

Si aquest Govern li queda un mínim de dignitat, Saura i Baltassar haurien de dimitir.Prou consellers què no ha han estat votats ni pel 10% dels catalans.

#2 Roger, Manresa, 17/01/2010 - 21:44

Un parell de criminals que se les donen d'ecologistes i cobren comisions per anar contra l'ecologisme sense importar les vides que caiguin. Si existeix la justicia divina desitjo que els hi caigui al damunt perque estic convençut que la terrenal es venu

#1 Manel, Vich, 17/01/2010 - 19:32

A on han de compareixer aquest parell es al jutjat per l'assasinat de 5 bombers