Política · 2 de Maig de 2018. 14:53h.

La quarta candidata

Elsa Artadi es perfila com a presidenta després de Puigdemont, Sánchez y Turull

La quarta candidata

La diputada de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, es perfila com a nova presidenta de la Generalitat després de rebre el vist-i-plau de Jordi Sánchez, d'ERC i de que Carles Puigdemont hagi convocat els diputats de la formació per una reunió aquest dissabte a Alemanya. La CUP ja ha avançat la seva abstenció, però en aquest cas els seus vots no serien necessaris després que tant Comín com Puigdemont hagin delegat el vot. Artadi va plegar del PDECAT abans de passar a Junts per Catalunya.

El número 2 de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, en declaracions a l'ACN, ha assegurat que "Elsa Artadi és una dona capacitada a bastament i li auguro un llarg recorregut polític, sigui o no sigui ara aspirant a la presidència. Ella sap que té tot el meu suport".

Per la seva banda, l'adjunt a la presidència d'Esquerra, Pere Aragonès, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha remarcat que "si la proposta és Elsa Artadi, per nosaltres no hi haurà cap problema. Hi ha una bona relació i és una persona amb una gran capacitat de treball i té moltes qualitats."

Carles Puigdemont ha convocat els diputats de Junts per Catalunya en una reunió aquest dissabte a Alemanya. El grup es reunirà a Berlín just després del ple al Parlament, que començarà aquest dijous i s'acabarà divendres. S'espera que Puigdemont indiqui els pròxims passos que s'hauran de seguir. Tal com Junts per Catalunya ha reiterat en diverses ocasions, no compten a prendre cap acord ni tancar cap pacte sense haver-se reunit primer amb el president cessat.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 Rogeli, Tornabous, 03/05/2018 - 17:02

Elsa Artadi & Torrent el duo sacapuntas del Pruses.
Manda a esta tropa el patron del cartel golpista el exhonorable Corleone Pujol.

#23 Jordi, Arenys , 03/05/2018 - 16:38

Sabeu k aquesta noia es seguidora perica i ex membre de les bbbb?
Ho d8c x els k sou antipericos.....

#22 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 03/05/2018 - 10:30

Per fi tenim finalista de la anhelada Operacio Triomf i d´aqui a Eurovision i despres a la ONU nomes hi ha un parell de portades de Vilaweb.

Gracies Deu Meu. Tot allo que es bo es fa esperar i si es una upper ni te cuento.

#21 Pwep, lleida, 03/05/2018 - 09:39

La noticia esta mal plantejada. El que busquen un tonto util perque sigui un martir ( igual que els que es carreguen de bombes i apreten el boto). Per això els hi costa trobar un de prou tonto com per carregar amb el mort. Hi havia el Torrente, pero ja esta al parlament. Els fanatics de ANC i Opium estan al trullo. Les possibilitats son poques.

#20 Xexo, Premia, 03/05/2018 - 07:45

Otro capitulo mas de la telecomedia