Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2012. 13:32h.

'La Razón' compara el Rei amb Usain Bolt

El diari posa Joan Carles com "exemple de coratge d'Espanya"

'La Razón' compara el Rei amb Usain Bolt

Portada de La Razón

El diari La Razón publica les imatges de la caiguda del Rei Joan Carles en la seva portada i el posa com "exemple de coratge d'Espanya". En les línies inferiors del titular destaca que el monarca va dir "escolta m'he aixecat".

La crònica dels fets de les pàgines interiors destaca que "el Rei Joan Carles va trigar menys a aixecar-se del terra que Usain Bolt -el plusmarquista mundial dels 100 metres- en completar les seves carreres, si em permeten una respectuosa comparació 'olímpica', ja que estem en plena voràgine dels Jocs".

El text també posa de manifest que "el metge que l'acompanya sempre li va preguntar: 'li fa mal alguna cosa, senyor?'. El Rei va contestar amb un simple 'no, no, estic bé', abans de continuar normalment amb l'agenda prevista, tot i la aparatosa caiguda".

Finalment, exposen que en la caiguda "es va colpejar amb força contra el terra de granit. No obstant això, segons fonts de la Sarsuela, 'en caure amb tot el cos, ha pogut repartir el pes i el dany ha estat molt menor'. Un ensurt que les mateixes fonts celebren que s'hagi quedat en això, res més, ja que 'podria haver estat molt pitjor'".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 marius, port-bou, 05/08/2012 - 07:27

Aquest Borbó ja es passa més temps per terra que dret.

#7 GENERAL SAVALLS, SFG, 04/08/2012 - 09:53

SIC"El diari posa Joan Carles com "exemple de coratge d'Espanya". I tant que si, especialment quan li posen els ossos drogats al davant, els lleopards drogats al davant, els elefants lligats al davnt, i ell amb un canó els va pelant com si fos un heroi. Un heroi empastifat de merda i d'immoralitat

#6 Gerard, Barna, 04/08/2012 - 03:09

Diari ridícul i de vergonya aliena. Director del mateix pusil·lànime i llepaculs. Ho podeu censurar tantes vegades com volgueu, seguirà sent una veritat com un temple. Se us veu el llautó protegint sempre els personatges influents i desprotegint els ciutadans més indefensos.

#5 pepe, BCV, 03/08/2012 - 23:46

ESTAN TARATS AQUESTS ESPANYOLS..

#1 victor, barcelona, 03/08/2012 - 15:41

el millor de tot és l'anunci de sota les fotografies: "Aprovecha los chollos (...)"

#1.1 vetes i fils, rubi, 03/08/2012 - 22:29

a mi em recorda el sr. patata...........que vols que et digui.