Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2008. 12:59h.

La recepta de Montilla contra la crisi: "consumir"

El president de la Generalitat insta "a consumir perquè ningú fabrica coses per no vendre"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha manifestat a 'El món RAC 1' que "s'ha de consumir perquè ningú fabrica coses per no vendre; és veritat que hi ha gent que ha perdut la feina, però hi ha molta gent que té feina i que pot consumir; i la gent que pot consumir ho hauria de fer, perquè així contribueix que el seu veí o el seu fill mantinguin la feina".

També ha defensat que "els camins s'han de fer sempre dins del respecte a les normes de què ens hem dotat, si no, portarem frustració, i en aquest moment, si una cosa no necessita Catalunya, és frustració."

Fnalment, ha enviat un 'missatge' a Zapatero: "Parlar de polítiques socials avui, sense abordar un tema com és el finançament, és pràcticament impossible; el president del govern espanyol parla de polítiques socials i la majoria de polítiques socials les fem nosaltres."

Montilla
Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#56 Polietilè, Mollet, 27/11/2008 - 18:54

La paranoia d'en Montilla i la Gene. no te sostre.
l'Agència de Residus de Catalunya, la mateixa que dona llicències ambientals per fabricar bosses de plàstic, també s'adhereix a la campanya per no consumir bosses de plàstic.
Consumir o no consumir?

#55 VOLEM LA INDEPENDENCIA ara aqusta nit, sils, 27/11/2008 - 18:35

si i anar de vacances a madrit que esta contribuint a que els xarnegos mantinguin el boicot al cava catala

#54 Montserrat, Catalunya decadent., 27/11/2008 - 16:39

Tot i que aquest virrei és un illetrat, en quest cas te la lliçó ben apresa, entre ell i la seva senyora, déu n?hi do el diner dels catalans que consumeixen i de quina manera està consumint Catalunya.

#53 Eduard, Castelldefels, 27/11/2008 - 14:33

Al 68 alguns deiem PROHIBIT PROHIBIR. FOLLEM QUE EL MON S'ACABA.Ara els que es diuen hereus d'aquell moviment ho solventen tot amb prohibicions i consumisme.On son aquells lliure pensadors?On aquells comunistes?On aquells socilistes?AL PODER i a la caix

#52 José Miguel, El Prat de Llobregat, 27/11/2008 - 14:10

Una argumentación muy socialista la del señor Montilla