Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2010. 15:11h.

La recepta econòmica de Mas

“La prioritat és aixecar el país econòmicament”

La recepta econòmica de Mas

Artur Mas, en una imatge d'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha presentat els sis eixos amb que la federació encararà la seva primera prioritat, que és la recuperació econòmica. Mas ha afegit que “tot això ha d’anar acompanyat d’una sèrie de canvis. Si no hi ha un canvi de govern, amb projecte i lideratge, Catalunya difícilment podrà afrontar aquests reptes. Cal canviar de polítiques, prioritats i actituds”. “En el camp econòmic, el govern de Catalunya ha de ser amic de l’activitat econòmica: facilitar que les empreses vagin endavant i la gent tingui feina. Ara patim un govern adversari de l’activitat econòmica, que ofega iniciatives i desanima la gent”, ha sentenciat.

Artur Mas ha definit les grans prioritats de CIU en matèria econòmica “com un hexàgon”. Els sis eixos en els que se centra la federació són: més crèdit i menys morositat, moderació fiscal, formació, infraestructures, polítiques per millorar la productivitat de les nostres empreses, especialment les pimes i les microempreses i grans reformes: laboral, energia, sistema financer.

Mas ha explicat que “la prioritat és aixecar el país econòmicament”. “La relació entre Catalunya i Espanya donarà molt que parlar, situar Catalunya al món, estimular la cultura i la llengua catalana, com assimilem la immigració...”, ha enumerat, “però el primer és com aconseguim que al país es torni a crear ocupació i que les empreses vagin endavant, i que tota la gent que vol treballar pugui trobar feina”.
 
Mas ha reclamat que “és molt important tenir un govern que quan vingui la recuperació econòmica no la malbarati. No podrem donar la recuperació econòmica per feta fins que l’atur no baixi per sota del 10%, i el tenim al 18%”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Manelic, Terra Baixa, 09/08/2010 - 19:02

I com ho farà, augmentant les hipoteques amb la burgesia catalana espanyolista, La Caixa i demés? Que es deixi de romanços, la prioritat és esdevenir un estat i poder gestionar els nostres recursos. A partir d'aquí fer net i començar de nou.

#13 Walt Disney le escribe los discursos a Mas, bcn, 09/08/2010 - 10:43

pero el paro y la crisis no era culpa de Zapatero y de España? ahora resulta que está en las manos de CiU? pues haberlo arreglado antes, carallu!!

#12 Walt Disney le escribe los discursos a Mas, bcn, 09/08/2010 - 10:41

curioso: ni una palabra sobre la corruptción ni cómo acabar con ella, ni el 4%... claro, es que sería delatarse ja ja ja cortarse las líneas de financiación y quedar mla con los amigos ¿eh, arturet, pillín?

#11 Walt Disney le escribe los discursos a Mas, bcn, 09/08/2010 - 10:38

Este programa es tan generalista que lo firmarían desde la CNT a Manuiel Frag Iribarne cuando era ministro de Franco pasando por los Castro: ... crear empleo... CAT. en el mundo... no malgastar... empresas adelante... viva la gente... Walt Disney

#10 Toni, bcn, 09/08/2010 - 07:59

Una cosa es certa amb el tripartit tenim la juventud a la espera dels tancaments dels Caprabos per esperar recullir menjar caducat i sense feina mentres el govern d'esquerres van regalan diners a les ongs, sindicats i entitats culturals estrangeres