Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2022. 09:36h.

La "referència" de Colau s'enfonsa

Anne Hidalgo dobla el deute municipal de París

La "referència" de Colau s'enfonsa

L'alcaldessa de París, Anne Hidalgo, viu en hores baixes després de la seva última patacada a les eleccions presidencials franceses i el deute acumulat per l'ajuntament de la ciutat que governa, tal com recull La Vanguardia.

A això cal sumar-hi que des de diferents sectors es reclama la intervenció administrativa de l'Estat. El deute municipal s'acosta als 8.000 milions d'euros, més del doble de quan va arribar a l'alcaldia.

Una de les mesures que ha generat més crítiques és la seva decisió de pujar més del 50% de l'impost immobiliari als propietaris. També es produeix una pèrdua de població, amb fugida de classes mitjanes i famílies.

Anne Hidalgo ha estat una inspiració per a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha visitat París diverses vegades per trobar-s'hi. Colau sempre ha reconegut que Hidalgo és per a ella una “referència” i un “exemple”.

De fet, Barcelona i París, mitjançant les seves alcaldesses, van segellar temps enrere un acord d'amistat i cooperació per enfortir les relacions entre les dues ciutats.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Soloesmiopinoon, Tabarnia, 05/12/2022 - 19:42

Ya se sabe que a la izquierda le encanta derrochar a manos llenas el dinero de los demás, y encima sin conseguir resultados.

#8 La avaricia rompe el saco, Barcelona, 05/12/2022 - 13:51

És el que passa quan es trien destralers sense escrúpols, que arriba un punt tan descarat confiscatoriament que qui s'ho pot permetre, persones F. i J., acaben per buscar-se nuevos horizontes més ben administrats i amb menys avaricia i voracitat, que de haberlos, hailos

#6 salva, barcelona, 05/12/2022 - 12:35

Asi va a acabar el psoe gracias a pedro sanchez, entonces se pondran a llorar y a preguntarse ¿ como hemos llegado a esto?, os lo merecereis.

#5 Full de ruta, Chez Titole, 05/12/2022 - 11:00

L'endeutament és l'objectiu del socialisme, per tant la relaciò Hidlalgo / Colau és sols la consequencia del full de ruta socialista i d'esquerres en general. Endeutement, ruïna, atur i inmigraciò. Per tant, èxit total.

#4 Telamarinera , Vng, 05/12/2022 - 10:43

Sabe la Sra Colau, el origen español de la Sra Hidalgo?
Lo digo, por la aversión que todo lo español le provoca.
Dudas?.. el desprecio cultural y lingüístico que “su” Ayuntamiento tiene y ejerce con lo castellano (me gusta decirlo así, más q hacerlo como el español).