Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2011. 19:32h.

La regidora de PxC a Salt denunciarà Anglada

"M'han fet dimitir a base d'insults, amenaces, de donar informacions falses sobre mi i el meu marit"

La regidora de PxC a Salt denunciarà Anglada

Martínez i la seva parella. (Foto: TV3)

La regidora de Plataforma per Catalunya (PxC) a Salt, Juana Dolores Martínez, ha assegurat que denunciarà el partit ultradretà i el seu president, Josep Anglada, per danys i perjudicis després d'obligar-la a dimitir quan li van exigir els papers de residència de la seva parella, un immigrant camerunès, per comprovar si residia aquí de manera legal.

Martínez ha dit que "m'han fet dimitir a base d'insults, amenaces, de donar informacions falses sobre mi i el meu marit. Penso denunciar PxC i Josep Anglada. Penso demanar danys i perjudicis", en declaracions a TV3.

Per la seva banda, Anglada ha manifestat, a Europa Press, que "mai" el seu partit la va obligar a deixar l'acta de regidora, i ha atribuït el seu abandonament a què no mantenia una bona relació amb els seus companys a l'Ajuntament de Salt.

Anglada ha admès que "no sóc partidari del multiculturalisme", però que veia bé la relació de Martínez amb la seva parella sempre i quan demostrés que tenia tots els papers en regla.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 angel, cardedol, 14/08/2011 - 19:12

aquesta tia era una infiltraciò de PSC-PSOE´cs.

#19 joan, manresa, 14/08/2011 - 16:37

El Casal,16,25h.--Vistas las imatges per TV i sentidas las sebas paraules,la d'aquesta dona,es un cas per psicoanalistas..No u tenim clar,o potser es un amor a primera vista..,Qui lo sa...Be,poca broma,la veritat es que no donen bona imatge,es creuen dubtes,¿ No será una llempegada de la crisis

#18 espanya és de goma. i catalunya, de fireta., babilònia, 13/08/2011 - 11:28

n'hi ha tants, però tants, milions, que és natural que es colin fins i tot al PxC.

#17 la palanguera, Salt, 13/08/2011 - 11:21

M'encanta!!!!
hahahaha, Anglada, que t'estàs quedant sol!!!
I quan es destapin les relacions del que encapçala la llista saltenca encara riuré més.

#17.1 fells, bcn, 13/08/2011 - 12:25

El responsalbe ja ha dit que és homosexual i que la seva parella és de la República Dominicana, pero..... AMB PAPERS !!!, que és el que la PxC exigia al novio de la regidora. Un 10 per a la PxC. Si era negre, groc o vermell, no importava gens. PAPERS !!!!

#16 miquel (buscadorderespostes), badalona, 13/08/2011 - 11:20

A la foto, l'immigrant es el de la dreta o la de l'esquerra ?? Les ulleres de la de l'esquerra SON NEGRES ??? ´Per qué el de la dreta porta el polo BLANC ?? Son preguntes que molts ens fem i en volem sentir les respostes JA !!!