Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2018. 13:57h.

La relliscada d'Albert Batet

Torrent: "Això no és un aclariment de vot"

El president del Parlament, Roger Torrent, ha donat un toc d'atenció al president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, després que aquest hagi manifestat que el resultat de la votació de la moció del PSC-Units sobre la política fiscal "hauria estat diferent" si Carles Puigdemont, Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Sànchez, que no van delegar el vot, haguessin pogut votar.

Albert Batet ha demanat la paraula a Torrent per fer "un aclariment de vot" i, tot seguit, ha manifestat que "si haguessin pogut votar els quatre diputats que no han pogut votar, la votació hauria estat diferent". Davant les queixes dels grups, Torrent li ha dit que "efectivament, senyor Batet, això no és un aclariment de vot".

Torrent ha insistit que "vostè no ha aclarit quin ha estat el vot del seu grup, vostè ha explicat una situació... que per tant no és un aclariment de vot". Finalment, Torrent ha instat Albert Batet a tindre-ho en compte "per properes vegades" i no ha deixat intervenir el diputat de Catalunya en Comú Podem, David Cid, que volia deixar clar que "el que deia el senyor Batet no és cert".

Aquesta situació ha permès aprovar una esmena dels comuns -66 vots a favor (Cs, PSC-Units, CatECP, CUP i 1 diputat del PPC) i 63 en contra (JxCat, ERC i PPC)- que insta al Govern a "desplegar durant l'any 2019 mitjançant iniciatives legislatives prèviament consensuades amb els agents socials, les mesures fiscals que estan recollides en la llei 21/2015 del 29 de juliol de finançament del sistema de transport públic de Catalunya per impulsar, amb recursos econòmics, el foment i el finançament del transport públic".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Rogeli, Tornabous, 22/11/2018 - 22:16

Aquet parrac es un pocasolta de llibre.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/11/2018 - 21:09

Aquest tenaç i cinematografic homenet de la foto, no gaire dotat per elaboracions complexes de la realitat i obviament tampoc per la oratoria, deu tenir un munt de compinches avorrits

Alguns asseguren que va comprar l´acta de diputat amb una generosa donacio a fons perdut que va anar a parar a les butxaques del nostrat excursionista impenitent

#9 gurguri, barcelona, 22/11/2018 - 21:07

La fotografia muy buena.

#8 Antic covergent, Santpedor, 22/11/2018 - 21:06

Aquest individu es tonto! Encara mes que el tonto de L'Eduard Pujol. No ho dic per insultar, es que pobrets, no donen per mes.

#7 Juan García, Ciutat de la Justícia, 22/11/2018 - 17:03

El més trist és que la moció proposa dedicar diners als menys afavorits i no pas dedicar-los al prusés. És per això que CDC i ERC hi han votat en contra. Després diuen que ells amen Catalunya. Potser és veritat, però els catalans els hi importen molt poc.