Publicitat
Política · 20 de Març de 2014. 19:49h.

La 'relliscada' de Bosch

El diputat d’ERC diu que Catalunya vol ser “una república com ho pot ser Noruega”, malgrat que és una monarquia

La 'relliscada' de Bosch

Bosch, durant l'entrevista

El diputat d’Esquerra al Congrés, Alfred Bosch, ha tingut una ‘relliscada’ durant una entrevista a Mèxic, en la qual ha qualificat Noruega de “república”, malgrat que és una monarquia constitucional, parlamentària i hereditària que té com a cap d’Estat el rei Harald V.

Bosch ha explicat per què molts catalans demanen la independència a la cadena mexicana ‘Once Noticias’. Al principi de la intervenció ha assegurat que “Catalunya és una nació que ara mateix està al Regne d’Espanya, l’autonomia ara mateix existeix, però som molts els catalans que pensem que amb això no n'hi ha prou”.

“I per això demanem la independència, per poder ser una república com qualsevol altre estat, com ho poden ser Mèxic o Costa Rica o Noruega o Portugal”, ha afegit. El diputat d’ERC ha defensat també el dret a decidir: “és una qüestió de drets democràtics, de poder decidir el nostre futur, però el Govern d’Espanya vol prohibir que votem el proper 9 de novembre“.

A banda, ha assenyalat que estava a Mèxic “per informar i explicar com estan les coses i preparar el terreny per si un dia venim aquí a picar a la seva porta per veure si ens volen reconèixer”.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#38 Chiki, Andorra, 24/03/2014 - 19:22

Este tío si nace más tarde nace de plastico

#37 Carca, Sitges, 22/03/2014 - 21:14

Qué nivelazo tienen nuestros promotores de la indepe! Pero en qué manos "estem els catalans"!

#36 jaume, bcn, 21/03/2014 - 20:31

Cuanto daño hace la inmersion......y ser del sector primario.....en los pueblos rurales no hace falta saber eso.....con saber recitar el coran......como el gran califa oriol.....es suhiciente.

#35 Rafel de Rubí, RUBÍ (NACIÓ CATALANA), 21/03/2014 - 19:53

Pel que veig la majoria dels que escriuen en aquestes pàgines, són gent d'un molt, moltíssim baix nivell cultural, és a dir cavernícoles tercermundistes "ecs-panols". L'única cosa que desitjo , és deslliurar-nos d'aquell país de la incultura. Visca CATALUNYA INDEPENDENT !!!!! Fora xarnegos!!!!!

#34 david, St Cugat, 21/03/2014 - 15:46

I això es una noticia Rius? si que esteu malament de material noi...

#34.1 jfuertesf, Barcelona, 21/03/2014 - 16:32

Doncs mira, si. Això és una autèntica noticia. Que un diputat, a qui se li suposa una certa cultura, al si més no política, fiqui la pota d'aquesta manera, no és permissible. Que hi ha més politics que fiquen la pota? I tant !!!. Estem aqui parlant, però, del senyor Bosch. Si la ha feta, doncs mira.