Publicitat
Política · 28 de Maig de 2022. 19:31h.

La relliscada de Maragall amb Pegasus

L'alcaldable d'ERC ja no acusa Colau de "participació" amb el CNI

La relliscada de Maragall amb Pegasus

L'alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, va acusar de connivència amb el CNI a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després que es conegués que el Centre Nacional d'Intel·ligència va espiar les converses posteriors a les eleccions municipals de 2019 per formar govern a Barcelona.

"No eren unes negociacions, sinó que estava predeterminat, preparat i vigilat perquè les converses no poguessin prosseguir, amb el coneixement i participació de Colau, perquè per mantenir el poder tot s'hi val, inclús l'ajuda del CNI", va assegurar Maragall en una entrevista a Catalunya Ràdio.

L'alcaldessa i líder dels comuns, Ada Colau, va exigir una "rectificació sincera" a Maragall per haver-la acusat de "complicitat" amb el CNI. Maragall va negar haver-ho fet, malgrat que sí va afirmar que Colau va ser "beneficiària indirecta" de l'espionatge. "No ho he dit mai ni ho penso", va matisar Maragall. Tanmateix, va mantenir que el paper del CNI va ser clau perquè ell no fos alcalde.

Ara, l'alcaldable de Barcelona no ha volgut tornar a parlar sobre el tema durant la seva proclamació com a candidat d'ERC a les eleccions municipals de Barcelona el 2023 d'aquest dissabte. Maragall ha centrat el seu discurs en la gestió de l'actual alcaldessa i ha deixat de banda el presumpte espionatge. "Barcelona no accepta ser mal governada i per això avui mostra un punt de disgust i de frustració", ha manifestat.

Maragall ha afirmat que Barcelona "ens demana que hi posem remei, que li retornem la suma d'orgull, confiança i ambició que avui enyora". "Barcelona no es conforma ni es resigna. No deixarà que sigui l'Estat o el mercat qui decideixi el què, el quan, el qui i el com del que passa a la nostra ciutat", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 David, Mataro, 30/05/2022 - 06:17

¿Pero este fosil a que aspira mas ? Retirate, que ya no te aguantas ni los pedos.

#9 David, FOLGUEROLES, 29/05/2022 - 12:00

Y a este zampabollos que más le dá. Este fulano cobra un buen sueldo cada mes y eso es lo que le importa. ¿O es que ahora nos la vamos a coger con papel de fumar?

#8 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 29/05/2022 - 10:46

este, que paseaba a su hermano ya enfermo y totalmente ido por los aquelarres de ERC para darse ínfulas, que se ancló al Ajuntament con supuestos títulos universitarios que nunca mostró, que daba lecciones a los demás demostrando su ignorancia (al estilo Junqueras), este es el que pretende ser alcalde de Barcelona

pobre Barcelona

#8.1 Decebut, bcn (tbn), 29/05/2022 - 19:54

Pobra Barcelona, pobra Catalunya i pobra Espanya!

Fa temps que hem begut oli.

#7 lafalsificaciódelahistòria, Barcelona, 28/05/2022 - 22:25

Això és un bon presagi!!

(M'he deixat els 3 reis de l'Orient, que eren de l'Alt Empordà)!!

#7.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 29/05/2022 - 11:52

Y el 3%, no se le olvide el tres que es (o era) de largo el más importante de Caspaluña (que no Cataluña).

#7.2 lafalsificaciódelahistòria, Barcelona, 29/05/2022 - 20:01

I encara m'he deixat el número 3,14 que es diu el número pi perquè el va inventar un català que es deia Jaume Pi i els tres astronautes catalans que van descobrir la Lluna!!

#6 lafalsificaciódelahistòria, Barcelona, 28/05/2022 - 22:23

Fixeu-vos!! Rima "Ernest" amb "2023" i amb el nombre "tres" que és el nombre màgic de Catalunya:
TV3, la trinca, el tricicle, el tripartit, les tres bessones, el castell dels tres dragons, les tres caravel.les de Colom (que era català), les tres piràmides d'Egipte (que les van fer els catalans), les quatre barres (que són 3 menys 1), etc,