Política · 14 de Juliol de 2017. 13:24h.

La remodelació de Govern no esvaeix els dubtes sobre qui signarà la convocatòria

Junqueras es mostra més ambigu que Puigdemont

La remodelació de Govern no esvaeix els dubtes sobre qui signarà la convocatòria

Reunió de Govern. Foto: Ruben Moreno

La remodelació de Govern no ha esvaït els dubtes sobre qui signarà el decret de convocatòria del referèndum. De fet, preguntat en català, el vicepresident Junqueras s’ha limitat a dir que “la nostra proposta és clara: serà el Consell Exeuctiu qui prendrà la decisió” amb la qual cosa donava a entendre també que no estava presa .

“Serà el Govern que decidirà les passes que ha de donar” sobre “com es formula i quina serà la millor manera de formular-ho”, ha afegit. El també líder d’ERC s’ha escudat en que “hem de ser capaços de superar les traves que ens posa el Govern espanyol.

Només posteriorment, en el torn de preguntes en castellà, el president Puigdemont ha estat més explícit. “La convocatòria del referèndum ens compromet a tots”, ha manifestat aleshjores. “Tots hem d’assumir aquesta responsabilitat, començant per mi mateix”, ha afegit. El president ha reiterat que “els acords són col·legiats”.

4 Comentaris

Publicitat
#4 Capit@n España, Artur Mas: "La culpa va ser dels voluntaris", 15/07/2017 - 21:48

Es cerca testaferro per signar la convocatoria del Referendum. Raó Pl. de Sant Jaume nº 4 (Preguntar pel Sr. Carles, horari d'oficina)

#3 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 14/07/2017 - 19:16

"La remodelación de Govern no disipa las dudas sobre quién firmará la convocatoria"

La firmara l´avi Florenci. Aquest home igual serveix para un roto que para un descosido.

#2 M, Sabadell, 14/07/2017 - 16:27

Todos hablan, todos dicen que asumen un compromiso, un mandato democrático, que son la voz del pueblo, que no flaquearan, pero la realidad es que hace tiempo que nadie firma nada, y quien debería dar ejemplo aún menos, sino que en uso y abuso de su cargo intenta descargarse de sus funciones, y que pringuen los mas pringados.

#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/07/2017 - 16:11

Han de trobar algún pobre beneit radicalitzat i amb poquetes llums que signi amb alegria per tal de passar a la historia.
Es broma! Ho farà el mateix Junqueras, que compleix tots els requisits.