Publicitat
Política · 5 de Març de 2020. 08:36h.

La revenja de Rosa Díez

Pablo Iglesias és escridassat a la mateixa sala de la Complutense on va intentar rebentar un acte de la llavors líder d'UPyD

La revenja de Rosa Díez

Un grup d'alumnes activistes va interrompre aquest dimecres la conferència de el vicepresident de Drets Socials, Pablo Iglesias, a la facultat de Ciències Polítiques de la universitat Complutense, a el crit de "¡fora vendeobreros de la Universitat!". La sala on va ser escridassat és la mateixa on el líder de Podem va intentar rebentar un acte fa deu anys de la llavors líder d'UPyD, ROsa Díez.

El grup, d'una mica més d'una dotzena d'estudiants, va esperar a que Iglesias prengués la paraula en l'acte "reaccionarisme i feixisme al segle XXI" per increpar el que va ser professor d'aquesta mateixa facultat -avui professor honorífic- quan va prendre la paraula.

Quan els alumnes -suposadament part de l'organització Frente Obrero van interrompre amb les seves consignes a el vicepresident, i mentre es muntava un petit aldarull amb altres alumnes que aplaudien a Iglesias, aquest va demanar que se'ls donés un micro per debatre.

Un dels joves va retreure a Iglesias la seva entrada al govern: "Dieu que sou l'esquerra el canvi, quin canvi hi ha hagut? Sou igual que Errejón, igual que Carmena. No canvieu absolutament res, no aneu a l'arrel de el problema. No busqueu acabar amb el capitalisme, només busqueu reformes. És una vergonya, vosaltres no sou esquerra ni sou res (...) La solució per acabar amb el feixisme és acabar amb el capitalisme!".

"Crec que dius algunes coses que són certes, però, sense cap paternalisme, la radicalitat no està en el que es diu sinó en el que aconsegueix, i no sé quants desnonaments has aconseguit parar...", va respondre Iglesias. Llavors el grup d'estudiants va tornar a interrompre corejant consignes. "Estic d'acord que ens diguis 'traïdors' i 'venuts al capitalisme', però crec que no et vindria malament escoltar un modest reformista...", ha prosseguit el vicepresident.

La resposta de el vicepresident va desencadenar nous càntics de protesta i el reformista no va poder acabar de respondre. Llavors, els serveis de seguretat van treure als joves radicals de l'acte, i Iglesias va prosseguir el seu discurs, en què va proposar un compromís internacional antifeixista basat en el feminisme i en els drets socials.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Cris, Barcelona , 05/03/2020 - 15:32

Este Pablo está en el gobierno y sigue hablando como si no lo estuviera. Le pasará muchas veces. Parece que estés atontado.

#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 05/03/2020 - 11:57

El careto que se le queda al amado líder, cuando en su propia universidad le dan el mismo "jarabe democrático" que el aplicaba... y además unos tipos todavía mas tronados que él...
¿Justicia divina...? es como en aquella escena del Padrino... "La justicia nos la hará don Corleone..."

#4 arm, figueres, 05/03/2020 - 10:48

ja li esta bé al manipulador aquest, toma jarabe democratic, tot aixo de podemos son 4 espabilats que enganya a la borregada amb molt baix nivell cultural diguent-lis que tot es de color rosa i els altres amb l ajuda de ferreras. la sexta, etc s´ho empassan tot

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/03/2020 - 10:30

"La solució per acabar amb el feixisme és acabar amb el capitalisme!"... menudos lumbreras estan formando el coletas y sus acólitos en la Universidades públicas. Precisamente el fascismo es altamente intervencionista y anticapitalista. ¿No habéis estudiado el origen del fascismo?¿A Mussolini por ejemplo?

#1 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 05/03/2020 - 09:16

Son muchos los que ya se sienten engañados por este sujeto. Vaticine que no viviría tranquilo en su mansión de Galapagar y me parece que voy a acertarlo. La que te espera "coletas".

#1.1 no soy nadie, barcelona, 05/03/2020 - 16:18

Tiene mucho rostro, no sé si le afectará algo...