Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2015. 11:29h.

La revenja del 'Capi'

El primer crític d'Unió amb Duran surt escollit com a diputat independent a la llista d'ERC per Barcelona

La revenja del 'Capi'

Joan Capdevila

El veterinari de Martorell Joan Capdevila, un dels primers crítics a Unió amb Josep Antoni Duran i Lleida, ha sortit escollit diputat al Congrés en la llista d'ERC. Capdevila, conegut en cercles polítics i periodístics com el 'Capi' anava com a candidat independent.

Joan Capdevila, que havia estat conseller nacional va encapçalar durant un temps el corrent crític d'Unió conegut amb el nom de col·lectiu El Matí fins que finalment va abandonar la militància. En aquella època només uns quants eren crítics amb la direcció mentre que Antoni Castellà, Núria de Gispert o Joan Rigol, que han acabat sortint per fundar Demòcrates de Catalunya, formaven part del comitè de govern o n'eren propers.

Capdevila és un dels cinc diputats que ha obtingut Esquerra a la circumscripció de Barcelona. Gabriel Rufián, Joan Tardà, Ester Capella i Ana María Surra també han entrat a la cambra baixa. Els altres caps de llista Xavier Eritja (Lleida), Teresa Jordà (Girona) i l'independent Jordi Salvador (Tarragona) també ha entrat Joan Olòriz, el número dos de Girona.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Andreu, Barcelona, 21/12/2015 - 18:19

Ah! per cert, nebot de l'ex alcalde convergent de Martorell Salvador Esteve. Ole tu, Esquerra!...xapó, molt ben afinat! Ai, la família...

#1 Andreu , Barcelona, 21/12/2015 - 18:12

Aquest, tant que xulejava en el seu moment de ser amic de l'Oriol Pujol amb qui va estudiar la carrera...no sé què hi fa amb els d'esquerra. O no saben qui és o hi ha altres interessos que, com sempre, se'ns escapen...sempre són els mateixos... pura casta.