Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2019. 08:49h.

La revolta de les classes mitjanes

Famílies i joves en les 'marxes de la llibertat'

La revolta de les classes mitjanes

Les Marxes per la Llibertat, que organitzen l'ANC i Òmnium Cultural, arriben aquest divendres a Barcelona amb l'objectiu de sumar-se a la vaga general. Milers de persones van sortir dimecres des de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona, i han caminat per les carreteres fins a la capital catalana.

Està previst que les columnes procedents de Vic i Berga, ja unificades, arribin cap a les 13.00 hores a Barcelona. Les marxa que va sortir de Girona estarà a la capital catalana a les 13.45 hores, mentre que les que van sortir de Tàrrega i Tarragona -ja unificades a Martorell- té prevista la seva arribada a Barcelona cap a les 15.00 hores.

Aquestes marxes, que han provocat talls de carreteres, entraran a Barcelona per la Meridiana, la Gran Via i la Diagonal, amb el que es preveu que el trànsit quedi col·lapsat.

15465-e.jpg

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#18 Didac B., Barcelona, 18/10/2019 - 14:53

El titular es desafortunat.Les classes mitjanes son les mes perjudicades en tota aquesta revolució orquestrada desde les moquetes dels despatxos dels personatges mes covards que ha tingut aquest pais. Son la classe fanatitzada, hipnotitzada amb enganys i mentides que han seguit en ramat a una colla de pocavergonyes que viuen de l'erari public

#17 pepe, andorra, 18/10/2019 - 14:10

clase media? y un cuerno, todos son adolescentes, funcionarios apesebrados y similares y sobre todo jubilados, todos hispanofobos, todos adoctrinados en el odio, la clase media es la q esta dos calles mas arriba intentando ganar dinero antes de q hacienda se lo quite para darselo a los separatas, q eso si es un robo de verdad. Clase media dice.....

#16 Onofre de Dip, Barcelona, 18/10/2019 - 12:38

El context general és fonamental per a entendre aquest fenomen: sense els efectes de la globalització i el ressò de la crisi, que encara romàn entre nosaltres,i que tant ha maltractat la classe mitjana, mai hauria hagut procés.

#15 AnnaMollet, Mollet, 18/10/2019 - 12:06

Son una Secta, toda la familia en la Secta; son como los Testigos de Jehová, estos esperan el fin del mundo que nunca llegará, y los Separatistas esperan la república que jamás llegará.

Es la mayor Secta del Mundo, son captados desde la escuela hasta los geriátricos... Es el Separatismo Catalán, es el Imperio de la Estupidez y el fanatismo.

#14 ¿Qué es clase media?, BCN, 18/10/2019 - 11:53

Nadie lo sabe...

#14.1 pepe, andorra, 18/10/2019 - 14:12

lo q si se, es q los separata estos no lo son, y he visto jubilados, funcionarios apesebrados y similares y sobre todo, sobre todo, adolescentes y niños sacados de los institutos y universidades por personas sin escrúpulos q no dudan en manejar vidas y personas para conseguir unos euros de mas en sus negocios. Cada uno tiene lo q se merece....